ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Μίλησε με Γιοβάνοβιτς ο Μαουρίσιο, η απόφαση πλέον στη διοίκηση

Ο Μαουρίσιο
Ο Μαουρίσιο INTIME

Επικοινωνία με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς – και κατόπιν τον Σπύρο Βλάχο – είχε ο Μαουρίσιο, με τον Σέρβο τεχνικό να του επισημαίνει πως σε αντίθεση με το καλοκαίρι, τώρα έχει χρόνο για να βρει τον αντικαταστάτη του Βραζιλιάνου, εφόσον η διοίκηση αποδεχτεί το αίτημα αποδέσμευσής του.

Ξεκάθαρη η απάντηση του Παναθηναϊκού στο αίτημα αποδέσμευσης του Μαουρίσιο ύστερα από την πρόταση που ενημέρωσε ο Βραζιλιάνος πως δέχτηκε από την Αλ Αχλί του Κατάρ, ξεκάθαρη όμως πλέον και η διάθεση του ίδιου του 34χρονου μέσου.

Κάτι που φάνηκε και σε σημερινή επικοινωνία του Μαουρίσιο τόσο με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς όσο και τον Σπύρο Βλάχο επιδιώκοντας να αποσπάσει τη συναίνεσή τους. Και στους δύο, ο "Μάουρι" τόνισε πως αποτελεί οικογενειακή απόφαση να δοκιμάσει στο Κατάρ, επισημαίνοντας πως το οικονομικό δεν αποτελεί το μεγαλύτερο κίνητρο γι’ αυτήν.

Το συμβόλαιο άλλωστε που του προσφέρεται για το υπόλοιπο της σεζόν (και μόνο ως τότε) δεν διαφέρει από αυτό που έχει στον Παναθηναϊκό, η διαφορά έγκειται όμως στη δυνατότητα που ο Μαουρίσιο πιστεύει πως θα έχει στο τέλος της χρονιάς να διεκδικήσει στο Κατάρ – στα 34 του πλέον και στο τελευταίο συμβόλαιο της καριέρας του - κάτι σαφώς πιο πλουσιοπάροχο από οπουδήποτε αλλού, έχοντας ως τότε αποδείξει την αξία του εκεί, ώστε να το διεκδικήσει. Γι’ αυτό και όπως τόνισε σε Γιοβάνοβιτς και Βλάχο θέλει να αποχωρήσει τώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σέρβος τεχνικός του επισήμανε πως - σε αντίθεση με το καλοκαίρι οπότε ήταν αυτός που είχε μπλοκάρει το τότε αίτημα μεταγραφής του Μαουρίσιο (στην Νταμάκ της Σαουδικής Αραβίας) επειδή δεν υπήρχε χρόνος για την αντικατάστασή του – αν το αίτημα του το αποδεχτεί η διοίκηση, δεν θα σταθεί εμπόδιο, έχοντας πλέον στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, χρόνο για να βρεθεί ο διάδοχος του "Μάουρι".

Κατά πόσον θα επηρεάσει η συγκεκριμένη στάση του Γιοβάνοβιτς στη δεδομένη διοικητική απόφαση να αξιώσει κάποιο ποσό για την αποδέσμευση του Μαουρίσιο – κάτι που επανέλαβε και ο Σπύρος Βλάχος στη συζήτηση που είχε έπειτα με τον Βραζιλιάνο – θα φανεί τις αμέσως επόμενες μέρες, ίσως και ώρες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ