THE SPORTS ECONOMIST

Παναθηναϊκός: Πρόταση από το Κατάρ στον Μαουρίσιο, το βλέπει θετικά

Ο Μαουρίτσιο πανηγυρίζει στο Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα
Ο Μαουρίτσιο πανηγυρίζει στο Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα INTIME

Ομάδα του Κατάρ κατέθεσε πρόταση στον Μαουρίσιο σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, ο οποίος ενημέρωσε σχετικά τον Παναθηναϊκό γνωστοποιώντας και τη δική του επιθυμία.

Η πέραση που έχει ο Μαουρίσιο στην αραβική χερσόνησο δεν εξαντλήθηκε στην καλοκαιρινή πρόταση της σαουδαραβικής Νταμάκ. Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 ο Βραζιλιάνος μέσος του Παναθηναϊκού έχει δεχτεί μια νέα τις τελευταίες ώρες, αυτή τη φορά από ομάδα του Κατάρ, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχει διαρρεύσει η ταυτότητά του club.

Πρόταση την οποία ο 34χρονος χαφ – όπως και την καλοκαιρινή – αντιμετωπίζει θετικά μιας και είναι άκρως συμφέρουσα οικονομικά, πρόταση με συγκεκριμένο ορίζοντα αποδοχής (ή όχι) αφού η ομάδα που την έχει καταθέσει θέλει να γνωρίζει άμεσα, εντός του επόμενου διημέρου, αν μπορεί να υπολογίζει στον "Μάουρι" ή όχι.

Και το κυριότερο, πρόταση για την οποία έχει ήδη ενημερώσει ο Μαουρίσιο τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, αξιώνοντας την αποδέσμευσή του. Αποδέσμευση η οποία δεν θα αποφέρει κάποιο χρηματικό όφελος στους "πράσινους", παρά μόνο το υπόλοιπο του συμβολαίου του Βραζιλιάνου μέσου, ο οποίος – έχοντας πλέον την ευχέρεια να υπογράψει όπου επιθυμεί μιας και έχει μπει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του στον Παναθηναϊκό - ζητάει να γίνει δεκτή μια (ακόμη) πρόταση που του εξασφαλίζει ένα πολύ καλό (σαφώς καλύτερο από το τρέχον) τελευταίο συμβόλαιο.

TAGS THE SPORTS ECONOMIST ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ