ΟΦΗ

Mάουρερ: "Πνεύμα μαχητή"

Mάουρερ: "Πνεύμα μαχητή"
ΜΑΟΥΡΕΡ

"Πνεύμα μαχητή" ζήτησε από τους παίκτες του ο Ράινερ Μάουρερ, στη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε

" Μετά τις τελευταίες δύο νίκες η ομάδα μας ανέβηκε στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Κι αυτό συνέβη, γιατί οι παίκτες μας παρουσίασαν πνεύμα μαχητή. Την Κυριακή αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που έχει στόχο την έξοδο στην Ευρώπη. Στα τελευταία ματς έχει πάρει νίκες στα τελευταία λεπτά.

Εμείς έχουμε ακόμη ένα δύσκολο αγώνα, όμως πιστεύω ότι, εφόσον οι παίκτες μου παρουσιασθούν με ακόμη μεγαλύτερο πάθος, με ακόμη μεγαλύτερο πνεύμα μαχητή, μπορούμε να υλοποιήσουμε το στόχο της ομάδας μας, που δεν είναι άλλος από τη νίκη.

Εκτός από την απουσία του Ντρούλιτς, δεν έχουμε άλλο πρόβλημα. Είμαι σίγουρος ότι στην ομάδα υπάρχει η κατάλληλη ποιότητα παικτών, η οποία μπορεί να καλύψει την απουσία του Γκόραν. Ο ΟΦΗ μπορεί να νικήσει και χωρίς τον Ντρούλιτς"



είπε ο Γερμανός τεχνικός.

Αναφερόμενος στην απόκτηση του Μανόλη Μονιάκη από τον Εργοτέλη, τόνισε: " Μας προτάθηκε, τον παρακολουθήσαμε, κρίναμε ότι μπορεί να βοηθήσει και γι΄ αυτό το λόγο αυτό ζήτησα από τη διοίκηση ν΄ αποκτηθεί".

Πριν από την έναρξη του παιχνιδιού με τη Ξάνθη, θα απονεμηθεί στον Στέλιο Σφακιανάκη το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 12ης αγωνιστικής.






TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ