ΟΦΗ

Μάουρερ:"Φαβορί ο Ολυμπιακός"

Μάουρερ:"Φαβορί ο Ολυμπιακός"
ΜΑΟΥΡΕΡ

Φαβορί τον Ολυμπιακό "έχρισε" ο Ραϊνερ Μάουρερ ενόψει του αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής στο γήπεδο "Καραϊσκάκη"

Ο Γερμανός προπονητής στη συνέντευξη τύπου της Πέμπτης ανέφερε πιο χαρακτηριστικά: "Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα, που διαθέτει πολλούς καλούς παίκτες και δεν επηρεάζεται από τις όποιες απουσίες μπορεί να έχει. Την Τρίτη ο Ολυμπιακός έδωσε παιχνίδι για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο αγώνας της Κυριακής είναι για το πρωτάθλημα. Είναι εντελώς διαφορετικό ματς. Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί για τη νίκη την Κυριακή. Εμείς θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και συγχρόνως θα πρέπει να είμαστε δυνατοί, εάν θέλουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Εχει μεγάλη σημασία για εμάς να προσέχουμε τον κάθε αντίπαλο παίκτη χωριστά. Είναι αρνητικό για εμάς ότι έχουμε δώσει σε τρεις μήνες μόνο δύο ματς. Το ίδιο πρόβλημα έχουν και οι άλλες ομάδες.

Τα εργομετρικά τεστ που έγιναν έδειξαν ότι οι παίκτες από πλευράς φυσικής κατάστασης είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Αυτό που χρειάζεται η ομάδα μας είναι να δώσει αγώνες".









Μπαρκαουάν: "Πιστεύω στην ομάδα"

Από την πλευρά του ο Κοσμίν Μπαρκαουάν, είπε: "Είναι το πιο δύσκολο ματς που καλείται να δώσει η ομάδα μας, γιατί ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλή ομάδα. Όμως, και η δική μας ομάδα έχει καλούς παίκτες.

Εμείς θα πρέπει να είμαστε δυνατοί και να έχουμε πολύ καλή συγκέντρωση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, εάν θέλουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και, γιατί όχι, εάν θέλουμε να φτάσουμε στη νίκη.

Προσωπικά πιστεύω στην ομάδα μου και στους συμπαίκτες μου. Σήμερα έχουμε μια νέα σεζόν και ένα νέο ματς. Η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια είναι πάρα πολύ καλή. Ολοι οι παίκτες είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να έχουμε μια πολύ καλή σεζόν.

Προσωπικά δεν φοβάμαι κανέναν αντίπαλο, όπου κι αν αγωνίζομαι. Στόχος μου σε κάθε αγώνα είναι να βοηθώ την ομάδα μου να κερδίζει. Η διοίκηση, ο προπονητής μου, ο φίλαθλος κόσμος, είναι αυτός που θα κρίνει το πόσο καλά αγωνίζομαι.

Σε κάθε αγώνα εμείς θα πρέπει να επιβάλλουμε το ρυθμό μας και να μην περιμένουμε τι θα κάνει ο αντίπαλος μας".







TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ