ΟΦΗ

Ταραλίδης: "Τα λάθη πληρώνονται"

Ταραλίδης: "Τα λάθη πληρώνονται"
Ταραλιδης

Τον καλύτερό τους εαυτό θα πρέπει να δώσουν οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ κόντρα στον ΟΣΦΠ, τόνισε ο Ταραλίδης

" Στο διάστημα της διακοπής δουλέψαμε με στόχο να βελτιώσουμε θέματα που έχουν σχέση με την ομάδα μας. Πήγαμε αρκετά καλά.

Φυσικά η προσπάθεια μας συνεχίζεται γιατί μόνο μέσα από την καθημερινή δουλειά θα μπορέσουμε να βελτιωθούμε και να είμαστε σε ατομικό, αλλά και ομαδικό επίπεδο στο βαθμό ετοιμότητας που επιβάλουν οι υποχρεώσεις της ομάδας μας. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η ομάδα μας έχει δικαιολογημένα μεγάλες απαιτήσεις.

Γνωρίζουμε όλοι μας ότι κανείς δεν πρόκειται να μας χαρίσει τίποτε και θα πρέπει να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας σε κάθε αγώνα χωριστά. Σήμερα για μας δεν υπάρχει τίποτε πιο σπουδαίο από το παιχνίδι της Κυριακής.

Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο ματς από το οποίο εάν θέλουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα θα πρέπει να παρουσιαστούμε όλοι σε πολύ καλό αγωνιστικό επίπεδο. Είναι ένας αγώνας όπου τα όποια λάθη κάνουμε είναι σίγουρο ότι θα τα «πληρώσουμε.»

Συγχρόνως είναι μοναδική ευκαιρία για μας σε ένα γήπεδο που θα έχει πολύ κόσμο να δείξουμε τις δυνατότητες μας και να απολαύσουμε το παιχνίδι".

Σε θέση μάχης και άλλοι δύο

Ο τεχνικός των Κρητικών, Ράινερ Μάουρερ στην προπόνηση της Τρίτης έδωσε έμφαση σε θέματα τακτικής ενώ διαπίστωσε ότι οι Πίτσος και Ρουμπάκης ξεπέρασαν τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούσαν και τέθηκαν στη διάθεση του.











TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ