ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Μαντζουράκης: "Ο Κάκος με είπε νούμερο"

Μαντζουράκης: "Ο Κάκος με είπε νούμερο"
INTIME SPORTS

Τη συμπεριφορά του Τάσου Κάκου κατήγγειλε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Μαντζουράκης, τονίζοντας πως τον αποκάλεσε "νούμερο".

Παράπονα από τον διαιτητή, Τάσο Κάκο, είχε ο Γιάννης Μαντζουράκης, ο οποίος είχε διάλογο μαζί του μετά το τέλος του ματς Ατρόμητος-Καλλονή.

Ο Έλληνας τεχνικός, κατήγγειλε μάλιστα στη συνέντευξη Τύπου, πως ο Κερκυραίος ρέφερι δεν τον σεβάστηκε και μόλις μπήκαν στην καταπακτή, τον αποκάλεσε νούμερο.

"Έχω να καταγγείλω τη συμπεριφορά του κυρίου Κάκου. Υπηρετώ το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια και τέτοια συμπεριφορά ποτέ δεν την έχω συναντήσει, με στεναχώρησε πάρα πολύ αυτή η συμπεριφορά. Του είπα "μου επιτρέπεις να σου κάνω μια ερώτηση" και πηγαίναμε αγκαλιά, του λέω "δεύτερη κάρτα στον Ούμπιντες μπορούσε να είναι", μου λέει "όχι, δεν σφύριξα", "κι αφού δεν σφύριξες, γιατί επανήλθες" και μόλις μπαίνει μέσα μου λέει "μην μου κάνεις εμένα τέτοιο, είσαι νούμερο". Μέσα στην καταπακτή. Θεώρησε ότι έκανα χειρονομίες", δήλωσε σχετικά με τον Τάσο Κάκο.

Όσο για το ματς, υπογράμμισε: "Είπα στους παίκτες ότι τα δύο τελευταία παιχνίδια παίξαμε με δύο καλές ομάδες, όμως δεν είναι τόσο, όσο εμείς τις υπολογίσαμε. Απόδειξη μετά το 75’ μπήκαμε στο παιχνίδι και δημιουργήσαμε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα 3 ευκαιρίες. Πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, έχουμε την ικανότητα".

Δείτε video από το 1:00 έως το 02:50, με τις καταγγελίες του Μαντζουράκη

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ