ΑΡΗΣ

Μάντζιος: "Θέλει ιδιαίτερη προσοχή και το δεύτερο ματς, φυσικά μας ενδιαφέρει το Κύπελλο"

Ο Άκης Μάντζιος στην αναμέτρηση του Άρη με τον ΟΦΗ
Ο Άκης Μάντζιος στην αναμέτρηση του Άρη με τον ΟΦΗ INTIME SPORTS

Ο Άκης Μάντζιος μετά τη νίκη του Άρη επί του ΟΦΗ τόνισε πως η ρεβάνς θέλει ιδιαίτερη προσοχή, ενώ υπογράμμισε πως οι κίτρινοι ενδιαφέρονται για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Άρης επικράτησε 3-1 του ΟΦΗ στον πρώτο αγώνα της φάσης των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Άκης Μάντζιος στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV μετά το τέλος του αγώνα τόνισε πως παρά το αποτέλεσμα, οι κίτρινοι θα πρέπει να προσέξουν τη ρεβάνς. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι ο Άρης ενδιαφέρεται για το Κύπελλο και γι' αυτό δεν προχώρησε σε πολλές αλλαγές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάντζιου:

Για το ματς: "Είχαμε μία καλή εμφάνιση. Βρήκαμε τα γκολ που θέλαμε, είχαμε βέβαια κι άλλες ευκαιρίες. Σε μια κρύα φάση δεχτήκαμε γκολ, σε ένα διάστημα που δεν μας απειλούσε ο αντίπαλος. Χάσαμε την ηρεμία μας στη συνέχεια, αλλά βρήκαμε το τρίτο γκολ. Ο ΟΦΗ είναι πολύ καλή ομάδα, θέλει ιδιαίτερη προσοχή και το δεύτερο ματς. Τίποτε δεν έχει κριθεί και θα ετοιμαστούμε όταν έρθει η ρεβάνς".

Για το Κύπελλο: "Φυσικά μας ενδιαφέρει το Κύπελλο. Δεν υπήρχε περίπτωση να κάνουμε πολλές αλλαγές, κάναμε ορισμένες αλλαγές, είχαμε προβληματάκια τραυματισμών και κούρασης από κάποια παιδιά. Είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει, δεν είχαμε περιθώρια για πολλές αλλαγές".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ