ΑΡΗΣ

Μάντζιος: "Σκληρό αποτέλεσμα για μας, μεγάλο συγγνώμη από όλο τον κόσμο του Άρη"

Ο Άκης Μάντζιος στην αναμέτρηση της Λαμίας με τον Άρη
Ο Άκης Μάντζιος στην αναμέτρηση της Λαμίας με τον Άρη INTIME SPORTS

Ο Άρης αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας χάνοντας με 1-0 από την Λαμία στον δεύτερο προημιτελικό των δύο ομάδων και ο Άκης Μάντζιος έκανε λόγο για ένα πολύ σκληρό αποτέλεσμα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Άρης είχε ως μεγάλο στόχο τη διάκριση στο Κύπελλο Ελλάδας τη φετινή σεζόν όμως η πορεία του στο θεσμό σταμάτησε στα προημιτελικά, με την Λαμία να τον αποκλείει επικρατώντας 1-0 με γκολ του Τζανετόπουλου στο 118' αλλά και χάρη σε απόκρουση του Σαράνοβ στο πέναλτι που εκτέλεσε ο Μπρούνο Γκάμα στο 120+4.

Λίγο μετά το φινάλε, ο Άκης Μάντζιος ήταν εμφανώς απογοητευμένος από το φινάλε του ματς και έκανε λόγο για ένα σκληρό αποτέλεσμα, ζητώντας παράλληλα συγγνώμη από τους φίλους των κιτρίνων για τον οδυνηρό αποκλεισμό.

"Δεν μπορούμε να πούμε πολλά μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι. Σίγουρα ήταν ένα σκληρό αποτέλεσμα για εμάς και το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ένα μεγάλο συγγνώμη από όλο τον κόσμο του Άρη.

Ήταν ένας θεσμός που μας ενδιέφερε και θέλαμε πάρα πολύ να προχωρήσουμε, να φτάσουμε μέχρι το τέλος. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και είναι ένα σκληρό αποτέλεσμα για εμάς", δήλωσε ο Άκης Μάντζιος στην κάμερα της Cosmote TV, με τον προπονητή της ομάδας της Θεσσαλονίκης να είναι πολύ στενοχωρημένος και να αποχωρεί χωρίς να δεχτεί κάποια έξτρα ερώτηση για την αναμέτρηση με την Λαμία.

TAGS ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ