ΑΡΗΣ

Μάντζιος: "Σήμερα εξασφαλίσαμε τα playoffs, κλείσαμε θετικά έναν κύκλο 13 αγώνων"

SUPERLEAGUE 2023-2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
Ο Άκης Μάντζιος EUROKINISSI SPORTS

Ο Άκης Μάντζιος είναι χαρούμενος με τη νίκη που πέτυχε ο Άρης, τονίζοντας το τρίποντο ήταν σημαντικό για ψυχολογικούς λόγους.

Ο Άρης νίκησε 2-0 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και ο Άκης Μάντζιος έμεινε ευχαριστημένος με την εμφάνιση της ομάδας του, καθώς κατάφεραν να κερδίσουν παρότι είχαν κάποια σημάδια κόπωσης, ενώ με αυτό το τρίποντο εξασφάλισαν τα playoffs.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άκης Μάντζιος στη NOVA: "Σήμερα θέλαμε τη νίκη και για ψυχολογικούς λόγους. Καταφέραμε και κλείσαμε έναν κύκλο παιχνιδιών με δεκατρία συνεχόμενα παιχνίδια σε διάστημα 40 ημερών, εκ των οποίων τα εννέα ήταν εκτός έδρας. Η σημερινή νίκη μας ήταν πολύ σημαντική, διότι εξασφαλίσαμε την πρόκρισή μας στα playoffs του πρωταθλήματος.

Τώρα έχουμε μια ευκαιρία να ξεκουραστούμε μια εβδομάδα, γιατί το επόμενο ματς είναι την επόμενη Κυριακή. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια, έχοντας καλές στιγμές στο παιχνίδι, αν και φάνηκε σε κάποια σημεία η κόπωση μας. Όταν κερδίζεις συνεχόμενα παιχνίδια, η ομάδα απελευθερώνεται φυσιολογικά και παίζει πιο ελεύθερα".

Στο τέλος έκλεισε λέγοντας: "Το κυριότερο για εμένα είναι να ξεκουραστεί η ομάδα, διότι ήταν πολύ επίπονη η προηγούμενη περίοδος για τα παιδιά. Ο στόχος μας είναι να τελειώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τόσο το πρωτάθλημα όσο και το Κύπελλο".

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ