ΑΡΗΣ

Μάντζιος: "Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε"

Ο Άκης Μάντζιος στο Απόλλων Σμύρνης - Άρης
Ο Άκης Μάντζιος στο Απόλλων Σμύρνης - Άρης INTIME

Ο Άκης Μάντζιος κατέστησε σαφές ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό, ότι ο Άρης είναι υποχρεωμένος να ξεπεράσει τον αποκλεισμό από τη Λαμία στο Κύπελλο και να συνεχίσει, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθησή του ότι η ομάδα θα εξασφαλίσει την έξοδό της στην Ευρώπη.

Ο Άρης μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τη Λαμία θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό (30/1, 15:00, COSMOTE SPORT 2 HD και Live από το SPORT24) με τον Άκη Μάντζιο να στέλνει το μήνυμά του ενόψει της συνέχειας.

Ο Έλληνας τεχνικός ξεκαθάρισε πως η ομάδα του διανύει μία δύσκολη περίοδο, ωστόσο εξέφρασε την πίστη του ότι γρήγορα θα ανακάμψει και θα διασφαλίσει την έξοδό της στην Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον αποκλεισμό από τη Λαμία: "Ήταν ένα σκληρό αποτέλεσμα για μας, ένας αποκλεισμός σε έναν θεσμό που ευελπιστούσαμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος και αν μπορούσαμε να κατακτούσαμε και το κύπελλο. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Τα δύο παιχνίδια ήταν διαφορετικά. Στο πρώτο παιχνίδι ήμασταν καλοί δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά δεν μπορέσαμε να βοούμε το γκολ. Στο παιχνίδι το προχθεσινό η εικόνα μας ήταν πολύ καλύτερη και στα 120 λεπτά. Χάσαμε και δύο πέναλτι, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά για ακόμα ένα παιχνίδι δεν καταφέραμε να σκοράρουμε".

Για τη ψυχολογία της ομάδας: "Είναι μία δύσκολη περίοδος για την ομάδα μας, Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε. Δεν μπορούμε να μείνουμε πίσω. Όσο σκληρός και απογοητευτικός ήταν ο αποκλεισμός μας υπάρχει συνέχεια και όλη οφείλουμε να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι".

Για το αν μπορεί ο Άρης να διεκδικήσει μία θέση στην Ευρώπη: "Σίγουρα πιστεύουμε στην ομάδα μας. Είναι κακός ο μήνας που διανύουμε, αλλά αυτή η ομάδα έχει δείξει πως όταν είναι καλά μπορεί να καταφέρει τα πάντα".

Για το ματς με τον Παναιτωλικό: "Χρειάζεται να έχουμε πνευματική και σωματική ξεκούραση. Κάποια παιδιά είναι σίγουρα επιβαρυμένα. Πρέπει να πάμε στο παιχνίδι της Κυριακής έτοιμοι με έναν αντίπαλο που είναι φορμαρισμένο το τελευταίο διάστημα. Ο Παναιτωλικός είναι μία καλή ομάδα".

Για τις μεταγραφικές κινήσεις: "Υπάρχουν διαπραγματεύσεις με ποδοσφαιριστές, Η ομάδα θα προσπαθήσει να ενισχύσει το υπάρχον υλικό. Δεν υπάρχει κάτι σίγουρο".

TAGS ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ