ΙΤΑΛΙΑ

Μαντσίνι: "Το ότι ο Τονάλι φεύγει από την Ιταλία, αυτό σημαίνει πως υπάρχει πρόβλημα"

Μαντσίνι: "Το ότι ο Τονάλι φεύγει από την Ιταλία, αυτό σημαίνει πως υπάρχει πρόβλημα"
@2023 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Η επικείμενη μετακίνηση του Σάντρο Τονάλι στην Νιούκαστλ θα βάλει ένα πολύ μεγάλο ποσό στα ταμεία της Μίλαν ωστόσο δημιουργεί προβληματισμό, όπως τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας Ρομπέρτο Μαντσίνι σε συνέντευξή του.

Η Νιούκαστλ τίναξε τη μπάνκα στον αέρα για να ντύσει στα ασπρόμαυρα τον Σάντρο Τονάλι, προσφέροντας το ποσό των 70 εκατομμυρίων ευρώ, και αυτό το γεγονός ήταν αρκετό για να σβήσει τα όποια όνειρα είχε τα προηγούμενα χρόνια ο παίκτης για να γίνει ένα από τα σύμβολα της Μίλαν στο άμεσο μέλλον.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά μίντια, το deal μεταξύ των καρακάξων και των ροσονέρι είναι οριστικό και εντός της ερχόμενης εβδομάδας θα μετακομίσει ο Ιταλός μέσος στην Αγγλία για να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο μέχρι το 2029, με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι να ερωτάται για αυτή τη συμφωνία και να μην κρύβει μία μορφή στενοχώριας.

"Από μία πλευρά υπάρχει δυσαρέσκεια, εάν ένας νεαρός και άξιος παίκτης όπως ο Τονάλι αφήνει την Ιταλία, αυτό σημαίνει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Από την άλλη βέβαια, θα τον βοηθήσει το ότι θα αγωνιστεί στην Premier League, από τεχνική άποψη θα του κάνει καλό", δήλωσε χαρακτηριστικά ο ομοσπονδιακός τεχνικος της εθνικής Ιταλίας.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Τονάλι στην Νιούκαστλ θα γίνει ο έβδομος παίκτης από τους 23 που ήταν στην αποστολή των ατζούρι στο φετινό Nations League που θα αγωνίζεται εκτός Serie A, με τους άλλους έξι να είναι οι Ντοναρούμα (Παρί), Βεράτι (Παρί), Ζορζίνιο (Άρσεναλ), Τζανιόλο (Γαλατάσαραϊ), Νιόντο (Λιντς) και Ρετέγκι (Τίγκρε).

TAGS ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ