ΙΝΤΕΡ

Μαντσίνι: "Θυμωμένος ο Μοράτι..."

Μαντσίνι: "Θυμωμένος ο Μοράτι..."
Μαντσίνι-Ίντερ

Ο τεχνικός της Ίντερ, Ρομπέρτο Μαντσίνι, αποκάλυψε πως ο πρόεδρος των "νερατζούρι" είναι θυμωμένος με την ήττα από την Γιούβε

Ο προπονητής της ομάδας του Μιλάνου, φάνηκε αισιόδοξος με δηλώσεις του παρά την ήττα από την "Μεγάλη Κυρία" υπογραμμίζοντας: "Η κατάσταση είναι ίδια είτε η διαφορά είναι 4 ή 5 ή 6 βαθμοί, το πλεονέκτημα δεν αλλάζει πολύ. Πρέπει να παλέψουμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, έχουμε ένα πλεονέκτημα και ελπίζουμε να επιστρέψουν μερικοί παίκτες. Πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε και τους 8 υπόλοιπους αγώνες".



Όσο για το ντέρμπι με την "Μεγάλη Κυρία" ο Ιταλός τεχνικός είπε: "Παίξαμε καλά στην άμυνα στο πρώτο μέρος, είχαμε κάποιες ευκαιρίες και κάναμε καλό παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε με 3 επιθετικούς, ο Στάνκοβιτς δεν ήταν καλός, αλλά προσπαθήσουμε να ισοφαρίσουμε το παιχνίδι.

Δεν πιστεύω ότι η Γιουβέντους δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά θα μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα, τώρα έχουμε μια σκληρή εβδομάδα για εμάς. Είναι άσκοπο να κοιτάμε πίσω. Τώρα πρέπει να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι με την Λάτσιο".





Για την όχι και τόσο καλή εμφάνιση του Μάρκο Ματεράτσι, ο Μαντσίνι τόνισε: "Ο Ματεράτσι προέρχεται από έναν τραυματισμό που τον κράτησε για 4 μήνες εκτός γηπέδων και τώρα έχει πρόβλημα στην φυσική κατάσταση".



Σ΄ότι αφορά τον πρόεδρο της Ίντερ, ο τεχνικός των "νερατζούρι" δήλωσε: "Ο Μοράτι είναι θυμωμένος, όπως όλοι μας, αλλά είναι φυσιολογικό. Δεν είμαστε όμως σε κακή κατάσταση. Εάν επέστρεφαν παίκτες όπως ο Βιεϊρά και ο Καμπιάσο θα μπορούσαμε να τους κερδίσουμε όλους. Είμαι σίγουρος για το σκουντέντο".
TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ