REX TIPS

Μαντσίνι, πίτσα και Ιμόμπιλε

Μαντσίνι, πίτσα και Ιμόμπιλε
ETTORE FERRARI, POOL VIA AP

O Rex μοιράζεται τις σκέψεις του για τα ματς της Τρίτης (6/07).

Γεια είμαι ο Rex και ετοιμάζομαι για ένα φινάλε πολύ γκράντε, αντάξιο των προσδοκιών που δημιούργησε η παρουσία μου στο τουρνουά. Ο καιρός περνάει γρήγορα, με νοσταλγία θυμάμαι την πρώτη μας γνωριμία. Την ημέρα της πρεμιέρας, το κείμενο είχε τίτλο, οι Ιταλοί με τον καλύτερο προπονητή του τουρνουά. Ένα από τα πολλά μακροχρόνια που επιβεβαιώθηκαν, ήταν πως θα φθάσουν οι Ιταλοί στα ημιτελικά της διοργάνωσης, τρώγοντας όμως άνοιξε η όρεξη.

Ο καλός εκπαιδευτής

Είναι μεγάλο πράγμα να έχεις καλό εκπαιδευτή, να σε μαθαίνει πώς να λειτουργείς συλλογικά. Πότε να κάνεις επίθεση, πότε άμυνα, πότε να τρως αυτό που σου δίνεται, πότε να το αποφεύγεις γιατί μπορεί να είναι φόλα, πότε να κουνάς την ουρά σου και πότε να την τεντώνεις και να είσαι σε επιφυλακή. Ο Αλέξανδρος ασχολούταν πολύ μαζί μου και με δίδαξε πολλά. Ο Μαντσίνι έχει την Εθνική Ιταλίας 3 χρόνια και βλέποντας τους ποδοσφαιριστές του να αγωνίζονται, είναι ξεκάθαρο πως έκανε σπουδαία δουλειά. Όλοι μαζί αμύνονται, πιέζουν, δημιουργούν, επιτίθενται. Δεν έχει τους καλύτερους ποδοσφαιριστές, έχει δημιουργήσει όμως το καλύτερο σύνολο στο τουρνουά.

Ιταλία με under 3,5

Μέχρι σήμερα, έχουν δώσει οι Ιταλοί 5 παιχνίδια, κέρδισαν 4 στην κανονική διάρκεια και 1 με την Αυστρία στην παράταση. Και οι 4 νίκες που έκαναν στην κανονική διάρκεια, έγιναν με under 3,5. Το να επικρατήσουν οι Ιταλοί με under 3,5 δίνεται στο 2,90 στη Stoiximan.

Ο Ιμόμπιλε δεν είναι χαμάλης

Για να μπορέσουν να το πάνε μέχρι το τέλος, χρειάζεται να πάρει φόρα και ο Ιμόμπιλέ. Μελέτησα πολύ ώρα το παιχνίδι με το Βέλγιο, οι τελικές έγιναν, από τους Ινσίνιε, Κιέζα. Ο Ιμόμπιλε μόνο έτρεχε και έπεφτε κάτω. Είναι δεδομένο πως θα έχει εγωισμό, θα θέλει να δείξει πως είναι ένας σπουδαίος φορ και δεν έχει πάρει τον ρόλο του χαμάλη πολυτελείας. Το προσωπικό κίνητρο είναι μεγάλο και αυτοί οι ποδοσφαιριστές κρύβουν εγωισμό. Να πετύχει το πρώτο τέρμα ο Ιμόμπιλε, προσφέρεται σε απόδοση 6,50 ενώ το να σκοράρει σε απόδοση 3,05 στη Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

TAGS REX TIPS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ