VIRAL

Μάντσεστερ Σίτι: Το επικό τρολάρισμα του Ντε Μπρόινε στους οπαδούς της Άρσεναλ

Μάντσεστερ Σίτι: Το επικό τρολάρισμα του Ντε Μπρόινε στους οπαδούς της Άρσεναλ
@2023 KIN CHEUNG/AP IMAGES

Ο Κέβιν Ντε Μπόινε συνέβαλε τα μέγιστα στη σπουδαία εκτός έδρας νίκη της Μάντσεστερ Σίτι επί της Άρσεναλ (1 γκολ - 1 ασίστ) και το φινάλε του αγώνα τον βρήκε να πικάρει τους οπαδούς των Λονδρέζων μέσω ανάρτησης στο Instagram.

Η Μάντσεστερ Σίτι πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 3-1 επί της Άρσεναλ σε εξ αναβολής μεταξύ τους παιχνίδι για την 12η αγωνιστική της Premier League και ανέβηκε στην κορυφή, έχοντας σε μεγάλη βραδιά τον Κέβιν Ντε Μπρόινε.

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός άνοιξε το σκορ για τους πολίτες στο πρώτο μέρος με πανέξυπνη λόμπα και ήταν εκείνος που έβαλε τη σφραγίδα του στο τελευταίο γκολ βγάζοντας ασίστ στον Χάλαντ, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να τον κάνει αλλαγή λίγα λεπτά πριν το φινάλε και να δέχεται αρκετά αντικείμενα από τους απογοητευμένους οπαδούς των Λονδρέζων.

Έχοντας ωστόσο παίξει τεράστιο ρόλο στη νίκη των πολιτών, είχε τόσο καλή διάθεση που θέλησε να τρολάρει τους φίλους της Άρσεναλ για την παραβατική συμπεριφορά τους, ανεβάζοντας δύο φωτογραφίες στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram που είχαν απαθανατίσει τη στιγμή των... ρίψεων.

Στην πρώτη photo ζητούσε... μπύρα από τους οπαδούς και στην δεύτερη τους... ευχαρίστησε για την καλωσύνη τους να του προσφέρουν κάτι για να ξεδιψάσει.

TAGS VIRAL ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ