ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Σούπερ πρόταση 90 εκατ. ευρώ στην Λειψία για να πάρει τον Γκβάρντιολ

Μάντσεστερ Σίτι: Σούπερ πρόταση 90 εκατ. ευρώ στην Λειψία για να πάρει τον Γκβάρντιολ
@2023 ANDREAS GORA/AP IMAGES

Ο Γιόσκο Γκβάρντιολ είναι ο Νο 1 στόχος του Πεπ Γκουαρδιόλα για την ενίσχυση της άμυνας της Μάντσεστερ Σίτι και για αυτό οι πολίτες προσφέρουν γη και ύδωρ στην Λειψία προκειμένου να ανάψει το πράσινο φως για την παραχώρησή του.

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι κοντά στο να ανακοινώσει την απόκτηση του Ματέο Κόβατσιτς από την Τσέλσι και αυτό φαίνεται πως της άνοιξε την όρεξη για νέα μεγάλα "χτυπήματα".

Στο κάδρο βρίσκεται πλέον ο Γιόσκο Γκβάρντιολ, με τον Κροάτη διεθνή στόπερ να είναι τον παίκτη που επιθυμεί διακαώς ο Πεπ Γκουαρδιόλα και τους νταμπλούχους Αγγλίας και πρωταθλητές Ευρώπης να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να του κάνουν το χατίρι.

Αυτό φαίνεται από την τελευταία πρόταση που κατέθεσαν στην Λειψία, με τον ρεπόρτερ του Sky Sports News, Φίλιπ Χινζ, να αποκαλύπτει πως οι πολίτες ανέβασαν την προσφορά τους στα 90 εκατομμύρια ευρώ συν μπόνους για να τον κάνουν δικό τους.

Σημειώνεται μάλιστα πως με τον παίκτη υπάρχει προφορική συμφωνία εδώ και αρκετές ημέρες, με την Σίτι να περιμένει πλέον από την Λειψία να αποδεχτεί την εντυπωσιακή προσφορά της και να τον ντύσει στα γαλάζια για να ενισχύσει σημαντικά την ποιότητα του -ήδη δυνατού- ρόστερ της.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA ΛΕΙΨΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ