CHAMPIONS LEAGUE

Μάντσεστερ Σίτι - Παρί: Με Μπερνάρντο Σίλβα κορυφή οι Πολίτες, με Μέσι, Νεϊμάρ, Εμπαπέ οι Παριζιάνοι

Ο Μέσι στην αναμέτρηση της Παρί με τη Μάντσεστερ Σίτι
Ο Μέσι στην αναμέτρηση της Παρί με τη Μάντσεστερ Σίτι © 2021 CHRISTOPHE ENA/ASSOCIATED PRESS

Δείτε τις ενδεκάδες που επέλεξαν Πεπ Γκουαρδιόλα και Μαουρίτσιο Ποτσετίνο για την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Παρί  (24/11, 22:00, COSMOTE SPORT 2HD, MEGA, LIVE SPORT24). Με Μπερνάρντο Σίλβα στην κορυφή οι Πολίτες, με Μέσι, Εμπαπέ και Νεϊμάρ οι Παριζιάνοι.

Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Παρί (24/11, 22:00, COSMOTE SPORT 2HD, MEGA, LIVE SPORT24) για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Λίγη ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης έγιναν γνωστές οι ενδεκάδες των δύο ομάδων. Με 4-3-3 και Μπερνάρντο Σίλβα στην κορυφή οι Πολίτες, με Μέσι, Εμπαπέ και Νεϊμάρ οι Παριζιάνοι.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον, Στόουνς, Ρούμπεν Ντίας, Κανσέλο, Γουόκερ, Γκιουντογκάν, Ρόδρι, Ζιντσένκο, Μαχρέζ, Μπερνάρντο Σίλβα, Στέρλινγκ

ΠΑΡΙ: Νάβας, Χακίμι, Μαρκίνιος, Κιμπεμπέ, Μέντες, Παρέδες, Ερέρα, Γκουέιγ, Μέσι, Εμπαμπέ, Νεϊμάρ

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ