ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Ο Ντε Μπρόινε μετράει αντίστροφα για το comeback, έκανε ξανά προπόνηση μετά από 4 μήνες

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε στον τελικό του Champions League με την Μάντσεστερ Σίτι, απέναντι στην Ίντερ | 10 Ιουνίου 2023
Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε στον τελικό του Champions League με την Μάντσεστερ Σίτι, απέναντι στην Ίντερ | 10 Ιουνίου 2023 @2023 FRANCISCO SECO/AP IMAGES

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε όχι μόνο μπήκε στην αποστολή της Μάντσεστερ Σίτι που ταξίδεψε στη Τζέντα για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων αλλά πήρε μέρος σε προπόνηση των πολιτών για πρώτη φορά μετά από 4 μήνες και τον σοβαρό τραυματισμό του.

Η Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζεται για την αναμέτρησή της με την Ουράβα Ρεντς την Τρίτη στο πλαίσιο της παρουσίας της στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων στην Τζέντα ως πρωταθλήτρια Ευρώπης και η μεγάλη είδηση για τους πολίτες ήρθε από τον... Κέβιν Ντε Μπρόινε.

Ο Βέλγος διεθνής μέσος, ο οποίος απείχε από τη δράση το τελευταίο τετράμηνο λόγω τραυματισμού στο πόδι, όχι μόνο μπήκε στην αποστολή της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα που ταξίδεψε στην Τζέντα την Δευτέρα αλλά πήρε μέρος και στην προπόνηση, για να αρχίσει πλέον να μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του.

"Δεν έχω αμφιβολίες όταν λέω πως θέλω να είμαι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο στην καλύτερη ομάδα του κόσμου. Έχω ακόμη κίνητρα για αυτό.

Αν και ήμουν εκτός για τέσσερις μήνες λόγω τραυματισμού, προσπαθώ να αλλάζω εγώ ο ίδιος ως παίκτης για να συνεχίσω να αγωνίζομαι σε υψηλό επίπεδο", τόνισε με δηλώσεις του ο Βέλγος διεθνής μέσος.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΠΕΠ ΓΚΟΥΑΡΔΙΟΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ