ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Ο Γκουαρδιόλα σήκωσε το γάντι που πέταξε ο Κιν, με τον παραλληλισμό του Χάλαντ με παίκτη της League Two

Manchester City's head coach Pep Guardiola talks to Manchester City's Erling Haaland after the English Premier League soccer match between Manchester United and Manchester City at Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, Oct. 29, 2023. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester City's head coach Pep Guardiola talks to Manchester City's Erling Haaland after the English Premier League soccer match between Manchester United and Manchester City at Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, Oct. 29, 2023. (AP Photo/Dave Thompson) @2024 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Η δήλωση του Ρόι Κιν, ότι ο Χάλαντ θύμισε με την εμφάνισή του κόντρα στην Άρσεναλ παίκτη επιπέδου League Two, ξένισε τον Πεπ Γκουαρδιόλα και τον ώθησε να δώσει δυναμική απάντηση για να υπερασπιστεί τον στράικερ της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Ρόι Κιν δεν συνηθίζει να είναι "διπλωματικός" στα σχόλιά του για ομάδες και παίκτες και το ίδιο ακριβώς έκανε και στο φινάλε του ισόπαλου (0-0) ντέρμπι της Μάντσεστερ Σίτι με την Άρσεναλ, με τον Έρλινγκ Χάλαντ να ασφυκτιά υπό το μαρκάρισμα των Γκαμπριέλ και Σαλιμπά και τον παλαίμαχο μέσο της Γιουνάιτεντ και νυν τηλεσχολιαστή να υποστηρίζει πως η εμφάνισή του θύμισε φορ που αγωνίζεται στην League Two (τέταρτη κατηγορία της Αγγλίας).

Δήλωση που δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη από πλευράς των πρωταθλητών Αγγλίας, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να δέχεται σχετική ερώτηση στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος με την Άστον Βίλα την Τετάρτη (03/04, 22:15, Novasports Premier League, LIVE από το SPORT24) και να επιστρέφει το... γάντι.

"Δεν συμφωνώ μαζί του. Σε καμία περίπτωση. Είναι σαν να λέτε πως είναι προπονητής για δεύτερη ή τρίτη κατηγορία κάτι που επίσης δεν νομίζω ότι ισχύει.

Ο Χάλαντ είναι ο κορυφαίος επιθετικός στον κόσμο και μας βοήθησε να κατακτήσουμε ό,τι κατακτήσαμε πέρυσι. Πετύχαμε την περασμένη σεζόν και ο λόγος που δεν δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες κόντρα στην Άρσεναλ δεν είχε να κάνει με τον Έρλινγκ.

Χρειαζόμασταν μεγαλύτερη παρουσία στον τελευταίο τρίτο του γηπέδου με περισσότερα άτομα. Θεωρώ πως κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι με την Άρσεναλ, απλά μας έλειπαν άτομα στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου", τόνισε ο Καταλανός για να προσθέσει με νόημα:

"Από δημοσιογράφους που δεν έχουν έχουν βρεθεί ποτέ εντός γηπέδου το καταλαβαίνω, όμως μου κάνει έκπληξη όταν γίνονται τέτοια σχόλια από πρώην παίκτες. Η μνήμη εξαφανίζεται γρήγορα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Είναι όπως οι διαιτητές, που όταν αποσύρονται, κάνουν πάντα κριτική στους εν ενεργεία διαιτητές. Δεν είμαι ο τύπος που θα κάνει κριτική στους συναδέλφους μου όταν αποσυρθώ.

Ωστόσο, θα πρέπει να πω ότι αν ένας ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να αποδεχτεί την κριτική, τότε θα πρέπει να βρει άλλη δουλειά ή να διαβάσει ένα βιβλίο.

Εάν είσαι σε δημόσια θέα, οφείλεις να την αποδεχτείς. Για αυτό το λόγο θα πρέπει ο μάνατζέρ σου να ζητάει πολλά χρήματα".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΠΕΠ ΓΚΟΥΑΡΔΙΟΛΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ