ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Ο Χάλαντ ξεπέρασε Ρονάλντο, ισοφάρισε Σαλάχ και έχει μπροστά του Σίρερ και Κόουλ

haaland
haaland © 2023 TIM GOODE / AP IMAGES

Ο Έρλινγκ Χάλαντ με τα δύο του γκολ κόντρα στη Λέστερ έφτασε τα 32 στην Premier League σε μία σεζόν, ισοφαρίζοντας τον Σαλάχ, ενώ άφησε πίσω του Κριστιάνο Ρονάλντο και Λουίς Σουάρες.

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε της Λέστερ 3-1 στο Έτιχαντ το Σάββατο (15/4) με τον σεληνιασμένο Χάλαντ να πετυχαίνει τα δύο γκολ και να φτάνει τα 32 στην Premier League σε μία σεζόν.

Ένα νούμερο που αναμένεται να αυξηθεί, καθώς απομένουν ακόμα οκτώ παιχνίδια μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος.

Κάπως έτσι, ο σταρ των Πολιτών ξεπέρασε τους Λουίς Σουάρες και Κριστιάνο Ρονάλντο, που πέτυχαν από 31 γκολ στην καλύτερη τους σεζόν, ο Ουρουγουανός με τη Λίβερπουλ το 2013/14 και ο CR7 με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2007/08.

Παράλληλα, ισοφάρισε τον Μοχάμεντ Σαλάχ με επίσης, 32 γκολ και πλέον έχει μπροστά του μόνο τους θρύλους του αγγλικού ποδοσφαίρου, Άλαν Σίρερ και Άντι Κόουλ με 34.

Θυμίζουμε ότι την περασμένη Τρίτη (12/4) ο Νορβηγός έσπασε ένα ακόμα μεγάλο ρεκόρ, καθώς με το γκολ κόντρα στην Μπάγερν έγινε ο πρώτος παίκτης που αγωνίζεται στην Premier League κι έχει σκοράρει σε μία σεζόν 45 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ