ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Ο Χάλαντ έκανε οργισμένη ανάρτηση για το σφύριγμα του διαιτητή στο 90+4' του αγώνα με την Τότεναμ

Ο Έρλινγκ Χάλαντ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι σε ματς της Premier League κόντρα στην Τότεναμ | 3 Δεκεμβρίου 2023
Ο Έρλινγκ Χάλαντ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι σε ματς της Premier League κόντρα στην Τότεναμ | 3 Δεκεμβρίου 2023 @2023 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Το 3-3 με την Τότεναμ άφησε τους παίκτες της Σίτι να έχουν έντονα παράπονα από τον διαιτητή για την απόφασή του να "κόψει" τον Γκρίλις στο 90+4' ενώ έβγαινε μόνος με τον αντίπαλο κίπερ, με τον Χάλαντ να ξεστομίζει αθυρόστομη φράση μέσω Twitter.

Το ντέρμπι της Μάντσεστερ Σίτι με την Τότεναμ δικαιολόγησε πλήρως τον χαρακτηρισμό του, με την ομάδα του Γκουαρδιόλα να είναι καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα (2.64-0.49 τα xgoals) αλλά να μην εξαργυρώνει την εμφάνισή της με τρίποντο, με το 3-3 να συνιστά την τρίτη διαδοχική ισοπαλία για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα στο πρωτάθλημα και το πρώτο θετικό αποτέλεσμα για εκείνη του Ποστέκογλου έπειτα από τρεις κολλητές ήττες.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ωστόσο, πέρα από τα παράπονα που έχουν από τους εαυτούς τους οι άνθρωποι των πολιτών, για το γεγονός πως είδαν την Τότεναμ να τους παίρνει τη μπουκιά από το στόμα στο 90' και ενώ έδειχναν να έχουν τον έλεγχο, αποχώρησαν από το χορτάρι με μπόλικα νεύρα ελέω του διαιτητή.

Ο λόγος για τον Σάιμον Χούπερ και την απόφαση που πήρε στο 90+4' να δώσει φάουλ υπέρ του Χάλαντ στο χώρο του κέντρου και ενώ ο Γκρίλις έβγαινε μόνος απέναντι στον Βικάριο από πάσα του Νορβηγού (παρά το φάουλ που δέχτηκε, σηκώθηκε άμεσα και έδωσε την πάσα), με τον άρχοντα του αγώνα να μην αφήνει το πλεονέκτημα και να ξεσηκώνει θύελλα αντιδράσεων.

Οι παίκτες των πρωταθλητών Αγγλίας και Ευρώπης περικύκλωσαν τον διαιτητή, στα δευτερόλεπτα που ακολούθησαν της απόφασης, ζητώντας του εξηγήσεις, ενώ ο Χάλαντ θέλησε να "τραβήξει" και άλλο το θέμα, δημοσιεύοντας το video της επίμαχης φάσης που αδικήθηκε η ομάδα του με το εξής σχόλιο: "Τι στο διάολο" (wtf)".

Σημειώνεται πως θέση για τη φάση αυτή πήρε και ο Πεπ Γκουαρδιόλα, με τον Καταλανό να ερωτάται σχετικά και να μην κρύβει την πίκρα του για την επιλογή του διαιτητή να μην επιτρέψει στο παιχνίδι να εξελιχτεί:

"Επόμενη ερώτηση. Δεν θα κάνω σχόλιο όπως ο Μικέλ Αρτέτα. Είναι σκληρό όταν ξαναβλέπεις τη φάση, ο διαιτητής αποφασίζει να σφυρίξει αφού έχει ήδη πει να συνεχιστεί το ματς. Μετά από την πάσα, το σφύριγμα, δεν καταλαβαίνω την πράξη του...

Είναι κρίμα. Μερικές φορές το ποδόσφαιρο είναι όπως η ζωή, δεν παίρνεις αυτό που δικαιούσαι".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΠΕΠ ΓΚΟΥΑΡΔΙΟΛΑ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ