ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Ντούσαν Βλάχοβιτς η εναλλακτική αν δεν προχωρήσει του Κέιν

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς με τη φανέλα της Φιορεντίνα
Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς με τη φανέλα της Φιορεντίνα © 2021 SALVATORE LAPORTA / AP IMAGES

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει στα ραντάρ της τον 21χρονο Σέρβο φορ της Φιορεντίνα, Ντούσαν Βλάχοβιτς, σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η μεταγραφή του Χάρι Κέιν. Παραμένει πρώτος στόχος ο Άγγλος φορ της Τότεναμ.

Η μεταγραφή του Χάρι Κέιν στη Μάντσεστερ Σίτι έχει περάσει από χίλια κύματα, αν και ανέβασαν την προσφορά τους στα 150 εκατομμύρια ευρώ. Ο 28χρονος Άγγλος επιθετικός της Τότεναμ έμεινε εκτός αποστολής για την αναμέτρηση με την Πάσος Φερέιρα, αναζωπυρώνοντας εκ νέου τα σενάρια για τη μεταγραφή του στους πρωταθλητές.

Ωστόσο οι ιθύνοντες των "πολιτών" έχουν έτοιμη την εναλλακτική λύση, σε περίπτωση που δεν προχωρήσει του Κέιν και σύμφωνα με τα ιταλικά και τα αγγλικά ΜΜΕ, αυτός είναι ο Ντούσαν Βλάχοβιτς της Φιορεντίνα.

Ο 21χρονος Σέρβος φορ κοστολογείται στα 60 εκατομμύρια ευρώ συν τα μπόνους επίτευξης στόχων, ενώ έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του και οι Ατλέτικο Μαδρίτης και Τότεναμ (σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Κέιν).

Πέρυσι ο Βλάχοβιτς αγωνίστηκε 40 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας απολογισμό 21 γκολ και 2 ασίστ. Φέτος έχει ήδη αγωνιστεί μια φορά για το Κύπελλο Ιταλίας, σημειώνοντας 2 γκολ στη νίκη επί της Κοσέντσα με 4-0.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ