CHAMPIONS LEAGUE

Μάντσεστερ Σίτι: Με Μαχρέζ-Φόντεν-Στέρλινγκ στην επίθεση κόντρα στην Σπόρτινγκ

Οι παίκτες της Σίτι πανηγυρίζουν γκολ του Στέρλινγκ κόντρα στην Νόριτς | 12 Φεβρουαρίου 2022
Οι παίκτες της Σίτι πανηγυρίζουν γκολ του Στέρλινγκ κόντρα στην Νόριτς | 12 Φεβρουαρίου 2022 @2022 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Με επιθετική τριπλέτα τους Μαχρέζ-Φόντεν-Στέρλινγκ και τον Ντε Μπρόινε στον άξονα, παρατάσσει ο Πεπ Γκουαρδιόλα την Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στην Σπόρτινγκ, στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τους 16 του Champions League.

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ ήταν εξαιρετικός κόντρα στην Νόριτς για την Premier League το περασμένο Σάββατο όπου σημείωσε χατ-τρικ και ο Πεπ Γκουαρδιόλα τον επιβράβευσε, διατηρώντας τον στο αρχικό σχήμα της Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στην Σπόρτινγκ στην Λισσαβώνα, στην πρώτη κόντρα των δύο ομάδων για τους 16 του Champions League (15/2, 22:00, COSMOTE SPORT 3 HD και LIVE από το SPORT24).

Στηρίγματά του στην επίθεση είναι οι Φόντεν και Μαχρέζ, με τον Ντε Μπρόινε να παίρνει θέση στο χώρο του κέντρου μαζί με τους Ρόδρι και Μπερνάρντο Σίλβα.

Η ενδεκάδα της Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Κανσέλο, Ρούμπεν Ντίας, Λαπόρτ, Στόουνς, Μπερνάρντο Σίλβα, Ρόδρι, Ντε Μπρόινε, Μαχρέζ, Φόντεν, Στέρλινγκ

Από πλευράς Σπόρτινγκ, ο Ρούμπεν Αμορίμ επέλεξε τους ακόλουθους για το αρχικό σχήμα: Αντάν, Εσγκάιο, Κόατες, Ινιάσιο, Πόρο, Παλίνια, Νούνιες, Ρέις, Σαράμπια, Παουλίνιο, Γκονσάλβες

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ