ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Μέλος του τεχνικού επιτελείου του Γκουαρδιόλα ο Μαρέσκα

Μάντσεστερ Σίτι: Μέλος του τεχνικού επιτελείου του Γκουαρδιόλα ο Μαρέσκα
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ HAIL HAIL ΣΤΟ YOUTUBE

Έναν χρόνο μετά από την αποχώρησή του από την αναπτυξιακή ομάδα της Μάντσεστερ Σίτι ο Έντσο Μαρέσκα επιστρέφει στους πρωταθλητές Αγγλίας, αυτή τη φορά για να ενταχθεί στο προπονητικό επιτελείο του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Μέλος του προπονητικού επιτελείου του Πεπ Γκουαρδιόλα αποτελεί και επίσημα ο Έντσο Μαρέσκα, με τον 42χρονο Ιταλό προπονητή να έχει συμφωνήσει εδώ και περίπου δύο εβδομάδες με τους πολίτες και την τυπική επικύρωση του deal να έρχεται την Τρίτη (5/7).

Ουσιαστικά ο Μαρέσκα βρίσκει μία θέση στο γκρουπ των ανθρώπων του Γκουαρδιόλα που έμεινε κενή μετά την αποχώρηση του Χουάνμα Λίλο (ανέλαβε πρώτος προπονητής στην Αλ Σαντ του Κατάρ), με τον Ροδόλφο Μπορέλ να αναβαθμίζεται και να αναλαμβάνει εκείνος το ρόλο του πιο στενού συνεργάτη του Καταλανού τεχνικού.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι ξανά στην Μάντσεστερ Σίτι, έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο. Κέρδισα πολλά από τη σεζόν εδώ κοουτσάροντας την K23 και είδα πόσο ταλέντο υπάρχει στους παίκτες και στο προσωπικό αυτής της ομάδας.

Είμαι πολύ υπερήφανος που ο Πεπ ζήτησε να επιστρέψω, αυτή τη φορά ως μέλος του προπονητικού επιτελείου του και ανυπομονώ να βοηθήσω εκείνον και τους παίκτες στις σεζόν που έρχονται", τόνισε ο Μαρέσκα, ο οποίος είχε δουλέψει στην αναπτυξιακή ομάδα της Σίτι τη σεζόν 2020-21 (οδηγώντας την στην κατάκτηση του τίτλου στην Premier League 2), πριν βρεθεί στον πάγκο της Πάρμα την περασμένη σεζόν για ένα διάστημα μόλις δύο μηνών.

Υπενθυμίζεται ότι ως ποδοσφαιριστής ο Μαρέσκα έχει συνδέσει το όνομά του με την Σεβίλλη, με τη φανέλα της οποίας πήρε δύο διαδοχικά Κύπελλα UEFA (200506, 2006-07) ενώ έχει αγωνιστεί και στη χώρα μας για λογαριασμό του Ολυμπιακού, τη σεζόν 2009-2010.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ