ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ξέσπασμα Ράσφορντ στο Twitter, για τη βροχή αρνητικών σχολίων εις βάρος του

Ο Μάρκους Ράσφορντ σε ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο FA Cup κόντρα στην Λίβερπουλ
Ο Μάρκους Ράσφορντ σε ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο FA Cup κόντρα στην Λίβερπουλ @2024 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Ο Μάρκους Ράσφορντ έχει δεχτεί σφοδρή κριτική για τις αγωνιστικές του επιδόσεις με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη φετινή σεζόν και ο ίδιος ζήτησε να σταματήσει άμεσα αυτή η κατάσταση, μέσω μηνύματός του στο Twitter.

Η σεζόν 2022-23 βρήκε τον Μάρκους Ράσφορντ να κάνει πράματα και θάματα με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το κοντέρ να σταματάει στο καθόλα εντυπωσιακό νούμερο των 30 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, όμως φέτος όχι μόνο δεν έχει την ανάλογη συνέχεια και συνέπεια αλλά παρουσιάζεται σκιά του καλού εαυτού του.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Απόδειξη ο φτωχός απολογισμός των οκτών γκολ, με τον 26χρονο Άγγλο στράικερ να δέχεται λεκτικά πυρά για τις εμφανίσεις του και να φτάνει στο σημείο την Παρασκευή (26/04) να ζητήσει να σταματήσει η "ανθρωποφαγία" εις βάρος του.

"Ο τρόπος με τον οποίο μεταχειρίζονται τον Ράσφορντ είναι απολύτως αηδιαστικός. Είναι σκληρός. Είναι απάνθρωπος", ήταν ένα μήνυμα που δημοσιεύτηκε στο Twitter και το οποίο βρήκε 100% σύμφωνο τον παίκτη, με τον Ράσφορντ να παίρνει την ασίστ και να γράφει τα εξής στον λογαριασμό του:

"Εκτιμώ την υποστήριξή σας! Είναι κακομεταχείριση και συμβαίνει για μήνες. Αρκετά".

Φυσικά, πέρα από τον Ράσφορντ είναι αρκετοί οι παίκτες του Έρικ τεν Χαχ που δεν έχουν μπορέσει τη φετινή σεζόν να βρεθούν στα γνωστά στάνταρντς απόδοσής τους, με την Γιουνάιτεντ να έχει πάντως την ευκαιρία να κλείσει τη σεζόν με τρόπαιο αν επικρατήσει της συμπολίτισσάς της, Σίτι, στον τελικό του FA Cup, που θα γίνει στις 25 Μαΐου στο "Γουέμπλεϊ".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ