ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: "Σύννεφα" για το μέλλον του Ρονάλντο, πιθανός αντικαταστάτης ο Οσιμέν

Ο απογοητευμένος Κριστιάνο Ρονάλντο
Ο απογοητευμένος Κριστιάνο Ρονάλντο 2022 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Ο Ραλφ Ράνγκνικ σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αφήσει τον Ρονάλντο να φύγει το ερχόμενο καλοκαίρι και ένας πιθανός αντικαταστάτης του Πορτογάλου σούπερ σταρ είναι ο Βίκτορ Οσιμέν της Νάπολι.

Το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι αμφίβολο για τη νέα σεζόν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς ο νυν υπηρεσιακός τεχνικός Ραλφ Ράνγκνικ (ο οποίος είναι πιθανό να αναλάβει νέο πόστο στην ομάδα μετά το τέλος της σεζόν) σκέφτεται να τον αντικαταστήσει, σύμφωνα με δημοσίευμα του "Manchester Evening News".

Η παρουσία του Πορτογάλου σούπερ σταρ ναι μεν έχει βοηθήσει αγωνιστικά την ομάδα, αν και δεν αποτυπώνεται στα αποτελέσματά της. Παρ' όλα αυτά τα προβλήματα στα αποδυτήρια δεν λείπουν, καθώς έχουν δημιουργηθεί δύο στρατόπεδα στα αποδυτήρια.

Στην Ιταλία γράφουν ήδη για τον πιθανό αντικαταστάτη του, ο οποίος μπορεί να είναι ο Βίκτορ Οσιμέν. Ο 23χρονος επιθετικός της Νάπολι έχει κάνει αρκετά καλή σεζόν φέτος, με 11 γκολ σε 22 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Το συμβόλαιό του με τους παρτενοπέι εκπνέει το καλοκαίρι του 2025, κάτι που σημαίνει ότι οι κόκκινοι διάβολοι πρέπει να πληρώσουν αδρά για να τον αποκτήσουν.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΑΠΟΛΙ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ