ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στην αποστολή για Βιγιαρεάλ ο Μαγκουάιρ

Manchester United's manager Ole Gunnar Solskjaer holds the ball during the English Premier League soccer match between Manchester United and Leicester City, at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Tuesday, May 11, 2021. (AP Photo/Dave Thompson, Pool)
Manchester United's manager Ole Gunnar Solskjaer holds the ball during the English Premier League soccer match between Manchester United and Leicester City, at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Tuesday, May 11, 2021. (AP Photo/Dave Thompson, Pool) @ 2021 DAVE THOMPSON/ASSOCIATED PRESS

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ανακοίνωσε 26μελή αποστολή για τον τελικό του Europa League, με τον Χάρι Μαγκουάιρ να είναι μέσα σε αυτήν και τον τραυματία Μαρσιάλ να μένει εκτός.

Με 26 παίκτες στην αποστολή της αναχωρεί το βράδυ της Δευτέρας για την Πολωνία η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη Τετάρτη (26/5) στο Γκντανσκ την Βιγιαρεάλ στον τελικό του φετινού Europa League.

Η είδηση δεν είναι άλλη από την παρουσία του Χάρι Μαγκουάιρ στην αποστολή, αν και έχει χάσει τα τέσσερα τελευταία ματς λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο, με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να τον παίρνει μαζί του για να εξαντλήσει τις πολύ μικρές πιθανότητες που υπάρχουν να να πάρει μέρος στο ματς.

Ουσιαστικά, οι Λίντελοφ, Μπαγί και Τουανζέμπε είναι οι τρεις παίκτες που θα διεκδικήσουν τις δύο θέσεις της 11άδας για το κέντρο της άμυνας, την ώρα που ο μεγάλος απόντας από πλευράς κόκκινων διαβόλων είναι ο Αντονί Μαρσιάλ.

Ο Γάλλος, που είχε παίξει ως αλλαγή στον τελικό του Europa League το 2017 απέναντι στον Άγιαξ, απουσιάζει τους δύο τελευταίους μήνες λόγω τραυματισμού στο γόνατο και παρά το γεγονός ότι επέστρεψε εδώ και λίγες εβδομάδες στις προπονήσεις, κρίθηκε ανέτοιμος ενόψει του τελικού.

Αξίζει να σημειωθεί πως από τους 26 της αποστολής, μόνο τέσσερις είχαν πάρει μέρος στον τελικό του 2017 στην Σουηδία: οι Νταβίντ Ντε Χέα, Μάρκους Ράσφορντ, Πολ Πογκμπά και Χουάν Μάτα, με την ελπίδα τους φυσικά να είναι να επαναλάβουν εκείνη την επιτυχία όταν είχαν κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο επικρατώντας τότε με 2-0 του Άγιαξ.

Η αποστολή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

Τερματοφύλακες: Ντε Χέα, Χέντερσον, Μπίσοπ

Αμυντικοί: Μπαγί, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Σο, Τέλες, Τουανζέμπε, Γουάν-Μπισάκα, Γουίλιαμς

Μέσοι: Αμάντ, Φερνάντες, Φρεντ, Τζέιμς, Μάτα, Μάτιτς, ΜακΤόμινεϊ, Πογκμπά, Φαν ντε Μπέεκ,

Επιθετικοί: Καβάνι, Ελανγκά, Γκρίνγουντ, Ράσφορντ, Σόρτιρ

Photo Credits: @ 2021 Dave Thompson/Associated Press

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ