ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Σφήνα των πρώην ιδιοκτητών της Μίλαν για τους κόκκινους διαβόλους

Manchester United's Marcus Rashford celebrates after scoring his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Manchester United at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Saturday, Dec. 31, 2022. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Μάρκους Ράσφορντ πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε @ 2022 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Η Elliott Investment Management κατέθεσε πρόταση στην οικογένεια Γκλέιζερ για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ένας ακόμα υποψήφιος προέκυψε για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την οικογένεια Γκλέιζερ.

Μετά τον Σεΐχη Γιασίμ Μπιν Χαμάντ Αλ Θάνι από το Κατάρ και τον Τζιμ Ράτκλιφ στη λίστα των υποψηφίων μπήκε και η Elliott Investment Management.

Αν σας θυμίζει κάτι το όνομα πρόκειται για τους πρώην ιδιοκτήτες της Μίλαν οι οποίοι το περασμένο καλοκαίρι πούλησαν το ποσοστό τους στην RedBird Capital Partners για 1,2 δισεκατομμύρια ευρώ.

Το ποσό που δίνει η αμερικανική εταιρεία επενδύσεων δεν έχει γίνει γνωστό. Ωστόσο, σύμφωνα με το δημοσίευμα των "Times" ενδιαφέρεται για να αγοράσει ένα ποσοστό και όχι όλες τις μετοχές που δίνει η οικογένεια Γκλέιζερ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ