ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στο κόλπο για την εξαγορά των κόκκινων διαβόλων και ο Σερ Τζιμ Ράντκλιφ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στο κόλπο για την εξαγορά των κόκκινων διαβόλων και ο Σερ Τζιμ Ράντκλιφ
@2019 DANIEL COLE/AP IMAGES

Μετά από τον Σεΐχη, Γιασίμ Τζαμπέρ Αλ Τάνι, η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δέχτηκε και δεύτερη επίσημη πρόταση για την εξαγορά του 100% των μετοχών της, προερχόμενη από τον Σερ Τζιμ Ράντκλιφ.

Η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένει νέο αγοραστή για το σύλλογο και η Παρασκευή (17/02), που ήταν και η τελευταία ημέρα προθεσμίας που είχε δώσει η οικογένεια Γκλέιζερ στους υποψήφιους επενδυτές, έφερε σημαντικές εξελίξεις.

Και αυτό στο... παρά ένα κατατέθηκαν δύο μεγάλες προσφορές για την εξαγορά του 100% των μετοχών των κόκκινων διαβόλων, με τον γιο του πρώην πρωθυπουργού του Κατάρ, τον Σεΐχη Γιασίμ Τζαμπέρ Αλ Τάνι να κάνει την πρώτη προσφορά και λίγη ώρα αργότερα να ακολουθεί εκείνη από τον Τζιμ Ράντκλιφ.

Ο λόγος για έναν από τους πιο πλούσιους Βρετανούς πολίτες και ιδιοκτήτης της INEOS, με το ρεπορτάζ των αγγλικών ΜΜΕ να αναφέρει πως ο 70χρονος είχε προσλάβει τις JP Morgan και Goldman Sachs, για να τον συμβουλεύσουν ενόψει της προσφοράς.

Σημειώνεται πως ο Ράντκλιφ βρίσκεται στο διοικητικό τιμόνι και της Νις από το καλοκαίρι του 2019, με τους ανθρώπους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ευελπιστούν πως μέχρι τα τέλη Μαρτίου θα έχει ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο, με τον Ράντκλιφ και τον Αλ Τανί να αναμένεται να δώσουν μάχη για το δικαίωμα να γίνουν οι επόμενοι ιδιοκτήτες μίας εκ των πιο φημισμένων και ιστορικών συλλόγων της Ευρώπης.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ