ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επίσημη η πρόταση εξαγοράς των "κόκκινων διαβόλων" από το Κατάρ

Οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν στο Ολντ Τράφορντ
Οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν στο Ολντ Τράφορντ @ 2023 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Το βράδυ της Παρασκευής (17/2) λίγο πριν τη λήξη της διορίας έγινε επίσημη πρόταση εξαγοράς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τον πρόεδρο μιας εκ των μεγαλύτερων τραπεζών του Κατάρ.

Ήταν αναμενόμενο και έγινε πράξη το βράδυ της Παρασκευής (17/2) λίγο πριν τη λήξη της διορίας και όπως έγινε γνωστό ο πρόεδρος μίας εκ των μεγαλύτερων τραπεζών του Κατάρ έκανε πρόταση εξαγοράς στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Συγκεκριμένα, ο γιος του πρώην πρωθυπουργού του Κατάρ, Σεΐχης, Γιασίμ Τζαμπέρ Αλ Τάνι, έκανε πρόταση για το 100% της ομάδας στους Γκλέιζερς. Με ανακοίνωσή του έκανε γνωστό το ότι θέλει να εξαγοράσει την ομάδα που οι Αμερικάνοι κοστολογούν στα 3 δισ. ευρώ.

Στην επίσημη ανακοίνωση του Αλ Τανί γράφει μεταξύ άλλων: "Στόχος της προσφοράς είναι να επιστρέψει ο σύλλογος στις παλαιότερες δόξες του τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων και πάνω από όλα να βάλει σε προτεραιότητα τους φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ".

Για την Γιουνάιτεντ έχει δείξει ενδιαφέρον και ο Τζιμ Ραντκλίφ που είναι ένας από τους πιο πλούσιους Βρετανούς και ιδιοκτήτης της INEOS.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ