PREMIER LEAGUE

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Περιμένει τον Ρονάλντο στην προπόνηση της Δευτέρας για να μιλήσει με Τεν Χαχ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ματς κόντρα στην Μπρέντφορντ | 2 Μαΐου 2022
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ματς κόντρα στην Μπρέντφορντ | 2 Μαΐου 2022 @2022 JON SUPER/AP IMAGES

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο άναψε φωτιές στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τις τάσεις φυγής που εξωτερίκευσε και πλέον τον περιμένει στην προπόνηση της Δευτέρας (4/7) για να έχει τετ α τετ με τον Έρικ τεν Χαχ και να ξεκαθαρίσει τις ακριβείς προθέσεις του.

Το τελευταίο διάστημα ο Κριστιάνο Ρονάλντο απολαμβάνει τις διακοπές του στην Μαγιόρκα μαζί με τη σύντροφό του Χεορχίνα και τα παιδιά τους, όμως ακόμα και από μακριά κατάφερε να φέρει σε κατάσταση μεγάλης αμηχανίας την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αυτό έγινε έπειτα από τη δημοσιοποίηση της επιθυμίας του να αποχωρήσει από το Ολντ Τράφορντ αυτό το καλοκαίρι αν υπάρχει κάποια ικανοποιητική πρόταση, με τη συγκεκριμένη κίνηση του Πορτογάλου σούπερ σταρ να μη αρέσει καθόλου στους διοικούντες τον σύλλογο.

Ωστόσο, πριν προχωρήσουν στην οποιαδήποτε κίνηση, περιμένουν να ακούσουν από κοντά τον CR7 για να ξεκαθαρίσει τη στάση του, κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει ακόμα και εντός της ημέρας (4/7).

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Νησί "οι συμπαίκτες του Κριστιάνο Ρονάλντο τον περιμένουν να εμφανιστεί στο Κάρινγκτον στην προπόνηση της Δευτέρας όπου αναμένονται οι περισσότεροι από όσους είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες τον Ιούνιο".

Αν μάλιστα γίνει αυτό, τότε δεν αποκλείεται να δρομολογηθούν άμεσα εξελίξεις, με τον Έρικ τεν Χαχ να θέλει από την πλευρά του να έχει ένα ραντεβού με τον παίκτη για να διαπιστώσει ο ίδιος τις προθέσεις του, για αν το αν δηλαδή είναι έτοιμος να τιμήσει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίο του ή θέλει πάση θυσία να φύγει για να αγωνιστεί σε ομάδα που παίζει στο Champions League, κάτι που δεν μπορεί να του εξασφαλίσει η Γιουνάιτεντ.

Σημειώνεται πως στο άκουσμα της είδησης για την επιθυμία του CR7 να παίξει σε ομάδα που θα αγωνίζεται στο Champions League, αρκετές ήταν οι ομάδες που προσέγγισαν τον Μέντες για να του εκφράσουν το ενδιαφέρον τους για την απόκτησή του Ρονάλντο, με την τελευταία να είναι η Νάπολι του Λουτσιάνο Σπαλέτι.

TAGS PREMIER LEAGUE ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ