ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οριστική συμφωνία για Καζεμίρο, αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του στη Ρεάλ

Ο Καζεμίρο με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης σε ματς του ισπανικού πρωταθλήματος κόντρα στην Ελτσε
Ο Καζεμίρο με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης σε ματς του ισπανικού πρωταθλήματος © 2021 BERNAT ARMANGUE/ASSOCIATED PRESS

Ο Καζεμίρο θα πρέπει να λογίζεται παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές ήρθαν σε οριστική συμφωνία για τη μεταγραφή από τη Ρεάλ. Ο Βραζιλιάνος μέσος αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του την Παρασκευή.

Η μεταγραφή του Καζεμίρο από τη Ρεάλ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ολοκληρωθεί τις επόμενες ώρες, αφού όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές έχουν έρθει σε οριστική συμφωνία.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος βρέθηκε στην προπόνηση των "μερένγκες" το πρωί της Παρασκευής, αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του σε χαμηλούς τόνους και πιάνοντάς τους ανά μικρά γκρουπ και στη συνέχεια ολοκλήρωσε το πρόγραμμα με ατομικό, ώστε να μη διακινδυνεύει κάποιον τραυματισμό.

Την ίδια στιγμή, το περιβάλλον του 30χρονου διεθνή, η Γιουνάιτεντ και η Ρεάλ ήρθαν σε απόλυτη συμφωνία για όλα τα δεδομένα της μεταγραφής. Οι πρωταθλητές Ευρώπης και Ισπανίας θα εισπράξουν 60.000.000 ευρώ για τη μετακίνηση και ακόμα 10.000.000 ως μπόνους πολύ εύκολων στην επίτευξη στόχων.

Την ίδια στιγμή, ο Καζεμίρο θα δει τις απολαβές του να διπλασιάζονται και να φτάνουν τα 20.000.000 ετησίως μέχρι το 2026, με προοπτική επέκτασης του συμβολαίου για ακόμα μία σεζόν.

Το μόνο που απομένει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής είναι ο παίκτης να πετάξει στο Μάντσεστερ, να βγάλει άδεια εργασίας, να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του, κάτι που είναι θέμα πολύ λίγων ημερών.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA PREMIER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ