ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ θέλει τον Έρισκεν στο Ολντ Τράφορντ

Ο Κρίστιαν Έρικσεν στην αναμέτρηση της Μπρέντφορντ με τη Γουέστ Χαμ
Ο Κρίστιαν Έρικσεν στην αναμέτρηση της Μπρέντφορντ με τη Γουέστ Χαμ © 2022 FRANK AUGSTEIN / AP IMAGES

Η εποχή του Έρικ τεν Χαχ έχει ξεκινήσει και επίσημα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Ολλανδό τεχνικό να θέλει να αποκτήσει ως ελεύθερο τον Κρίστιαν Έρικσεν, ο οποίος τέλος Ιουνίου ολοκληρώνει το συμβόλαιό του με την Μπρέντφορντ.

Ο Κρίστιαν Έρικσεν πρόσφατα αποκάλυψε ότι έχει λάβει προτάσεις από αρκετές ομάδες, με το όνομά του να φιγουράρει στη λίστα του νέου προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ τεν Χαχ.

Οι άνθρωποι της Μπρέντφορντ πίστεψαν σε εκείνον και ρίσκαραν τον περασμένο Ιανουάριο και ο Δανός επιτελικός μέσος "εκμεταλλεύτηκε" την ευκαιρία που του δόθηκε. Όχι μόνο επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά κατάφερε να επαναφέρει το όνομά του στο προσκήνιο για τα καλά.

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του 30χρονου έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρουν του Τεν Χαχ, ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mirror θέλει να τον αποκτήσει ως ελεύθερο, μιας και το συμβόλαιό του με τις "μέλισσες" ολοκληρώνεται τέλος Ιουνίου.

Ο Ολλανδός τεχνικός έχει ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν, με ξεκάθαρο στόχο την ενίσχυση στη μεσαία γραμμή. Ανάμεσα στις επιλογές του είναι ο Έρικσεν, αφού όπως αναφέρεται ο Τεν Χαχ εντυπωσιάστηκε από την επιθυμία και το πάθος του Δανού διεθνή.

Οι εμφανίσεις του στην Μπρέντφορντ ενίσχυσαν την πεποίθηση του 52χρονου κόουτς ότι ο Έρικσεν μπορεί να συμβάλλει σημαντικά να ξαναχτίσει τη Γιουνάιτεντ. Τη φετινή σεζόν, σε 11 παιχνίδια στην Premier League σημείωσε ένα γκολ και μοίρασε τέσσερις ασίστ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΕΡΙΚΣΕΝ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ