ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΕΡΙΚΣΕΝ

Έρικσεν: "Θα ήθελα πολύ να ξαναπαίξω στο Champions League"

Ο Κρίστιαν Έρικσεν στην αναμέτρηση της Μπρέντφορντ με τη Γουέστ Χαμ
Ο Κρίστιαν Έρικσεν στην αναμέτρηση της Μπρέντφορντ με τη Γουέστ Χαμ © 2022 FRANK AUGSTEIN / AP IMAGES

Ο Κρίστιαν Έρικσεν αποκάλυψε ότι έχει λάβει προτάσεις από αρκετές ομάδες, καθώς εξετάζει το μέλλον του μετά την Μπρέντφορντ, ενώ εξομολογήθηκε επίσης ότι θέλει να παίξει ξανά στο Champions Leatgue.

Ο Κρίστιαν Έρικσεν δικαίωσε τους ανθρώπους της Μπρέντφορντ που πίστεψαν σε εκείνον και ρίσκαραν. Ο Δανός επιτελικός μέσος "εκμεταλλεύτηκε" την ευκαιρία και όχι απλά επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά επανέφερε το όνομά του στο προσκήνιο για τα καλά.

Σε εννέα συμμετοχές με τις "μέλισσες" μετράει ένα γκολ και τρεις ασίστ, ενώ και οι εμφανίσεις του με την εθνική Δανίας τον έχουν βάλει στη λίστα μεγάλων ομάδων για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Όπως αποκάλυψε ο Δανός έχει δεχθεί προτάσεις από ομάδες και βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για το που θα συνεχίσει την καριέρα του μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου του το προσεχές καλοκαίρι. Την ίδια στιγμή, ο 30χρονος δήλωσε πως θέλει να αγωνιστεί ξανά στο Champions League.

"Έχω διαφορετικές προσφορές και επιλογές, τις οποίες εξετάζουμε και μετά θα πάρουμε μια απόφαση. Θα ήθελα πολύ να αγωνιστώ ξανά στο Champions League. Ξέρω πόσο διασκεδαστικό είναι, αλλά δεν είναι αναγκαίο για μένα", δήλωσε στο Viaplay.

Η τελευταία του συμμετοχή στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση ήταν στις 21 Οκτωβρίου 2020 στη φάση των ομίλων στην αναμέτρηση της Ίντερ με την Γκλάντμπαχ.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΕΡΙΚΣΕΝ CHAMPIONS LEAGUE ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ