ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Σάντσο πιέζει για την επιστροφή του στην Ντόρτμουντ

Ο Τζέιντον Σάντσο στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Φούλαμ
Ο Τζέιντον Σάντσο στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Φούλαμ 2023 AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Τζέιντον Σάντσο δεν υπολογίζεται από τον Έρικ τεν Χαχ και αναζητεί τρόπο διαφυγής από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον παίκτη να έχει διαμηνύσει στους εκπροσώπους του πως θα επιθυμούσε να επιστρέψει στην Ντόρτμουντ.

Αν ψάξει κάποιος να βρει τον πιο δυστυχισμένο παίκτη στο "Ολντ Τράφορντ" τη φετινή σεζόν δεν θα κουραστεί για να τον εντοπίσει αφού είναι δίχως δεύτερη σκέψη ο Τζέιντον Σάντσο.

Ο Άγγλος εξτρέμ έπαιξε για τελευταία φορά σε αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Αύγουστο ενώ τώρα βρίσκεται στο "ψυγείο" μετά από αρνητικά σχόλια που έκανε στα social media για τον Έρικ τεν Χαχ και την άρνησή του να απολογηθεί δημόσια στον Ολλανδό προπονητή.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Με τα υπάρχοντα δεδομένα, δεν υπάρχει ούτε παρόν ούτε μέλλον για εκείνον στους κόκκινους διαβόλους όσο θα βρίσκεται ο Τεν Χαχ στον πάγκο, με τα τελευταία ρεπορτάζ από την Αγγλία να αναφέρουν πως υπάρχουν ζυμώσεις από πλευράς παίκτη στην προσπάθειά του να απεγκλωβιστεί από την δυσμενή θέση στην οποία βρίσκεται.

Συγκεκριμένα, διαμήνυσε στους μάνατζέρ του την επιθυμία του να επιστρέψει στην Γερμανία για να φορέσει ξανά τη φανέλα της Ντόρτμουντ, ομάδα με την οποία έφτιαξε το όνομά του για για μία τετραετία (38 γκολ σε 104 ματς στην Bundesliga), με τον Έντιν Τέρζιτς να είναι θαυμαστής του αλλά τη διοίκηση του συλλόγου να σκέφτεται την απόκτησή του μόνο στην περίπτωση που η Γιουνάιτεντ καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του.

Οι Βεστφαλοί δεν είναι πάντως η μοναδική ομάδα που συνδέονται πλέον με τον 23χρονο αφού στο παιχνίδι της απόκτησής του ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου εμφανίζεται διατεθειμένη να μπει και η Γιουβέντους, όπως αναφέρει η "Manchester Evening News".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ