ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Ρονάλντο θέλει τον Ενρίκε στον πάγκο της ομάδας

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Λουίς Ενρίκε
Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Λουίς Ενρίκε © 2021 LUCA BRUNO / AP IMAGES

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Sky Sports, Ρομπ Ντόρσετ, εισηγήθηκε στη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την πρόσληψη του Λουίς Ενρίκε στον πάγκο της ομάδας μετά την απόλυση του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον βοηθό του, Μάικλ Κάρικ, να αναλαμβάνει χρέη υπηρεσιακού προπονητή. Οι κόκκινοι διάβολοι γυρίζουν σελίδα, θέλουν να αφήσουν πίσω τους τα άσχημα αποτελέσματα. Στην ενημέρωσή του ο αγγλικός σύλλογος διευκρινίζει ότι ήδη η διοίκηση βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή, αλλά με την προοπτική να αναλάβει την τεχνική ηγεσία μέχρι και το τέλος της σεζόν.

Τα ονόματα των Έρικ τεν Χαχ του Άγιαξ και Μπρένταν Ρότζερς της Λέστερ βρίσκονται στην κορυφή της λίστας, από τη στιγμή που δεν έχουν ευοδωθεί οι επαφές με τον Ζινεντίν Ζιντάν, αν και δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Γιουνάιτεντ εντείνει τις προσπάθειές της προκειμένου να πείσει τον Γάλλο να δεχθεί την πρόταση.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Sky Sports, Ρομπ Ντόρσετ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο πρότεινε στους διοικούντες την πρόσληψη του ομοσπονδιακού τεχνικού της Ισπανίας, Λουίς Ενρίκε, υποστηρίζοντας πως έχει όλα τα προσόντα για να διαδεχθεί τον Νορβηγό κόουτς.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ