ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο ρόλος του Γκάρι Νέβιλ στην επόμενη μέρα των Κόκκινων Διαβόλων

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο ρόλος του Γκάρι Νέβιλ στην επόμενη μέρα των Κόκκινων Διαβόλων
Ο Γκάρι Νέβιλ στην εκπομπή του PRINT SCREEN TWITTER

Σημαντικό ρόλο στην επόμενη μέρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα παίξει ο Γκάρι Νέβιλ, καθώς ο θρύλος της ομάδας αναμένεται να αναλάβει κομβική θέση στα πλάνα ανακατασκευής του "Ολντ Τράφορντ" που έχει στα σκαριά ο Τζιμ Ράτκλιφ.

Ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ κατέχει επίσημα εδώ και λίγες μέρες το 25% των μετοχών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ μέσα στη συμφωνία με την οικογένεια Γκλέιζερ είναι εκτός από τον πλήρη έλεγχο του αγωνιστικού τμήματος του συλλόγου και η εκταμίευση 278.000.000 ευρώ για την επέκταση και τον εκσυγχρονισμό του "Ολντ Τράφορντ".

Σημαντικό ρόλο στα πλάνα του Βρετανού δισεκατομμυριούχου στην επόμενη μέρα των Κόκκινων Διαβόλων έχει και ο Γκάρι Νέβιλ.

Ο θρύλος της ομάδας, είναι συνιδιοκτήτης ξενοδοχείων πέριξ του γηπέδου της Γιουνάιτεντ και θα συμμετάσχει σε μια νεοσύστατη επιτροπή που αρχικώς θα αξιολογήσει και κατόπιν θα επιβλέπει τις αλλαγές που θα συντελεστούν στην ιστορικά έδρα του αγγλικού συλλόγου.

Στόχος του Ράτκλιφ είναι να γίνει η περιοχή το κέντρο της κοινότητας του Μάντσεστερ, αξιοποιώντας περισσότερο τις δυνατότητες που δίνονται πέριξ του γηπέδου.

Για την ώρα τα σενάρια είναι δύο. Το πρώτο αφορά την ανακατασκευή του "Ολντ Τράφορντ" με κόστος 1,4 δισεκατομμύρια ευρώ και το δεύτερο έχει ως πλάνο το χτίσιμο ενός νέου υπερσύγχρονου γηπέδου αντάξιο της ιστορίας του συλλόγου, με κόστος 1,87 δισ. ευρώ, βάσει των σχεδίων που καταρτίστηκαν το 2022.

Η ανακαίνιση του υπάρχοντος χώρου θα ήταν φθηνότερη, αλλά θα συνεπαγόταν την προσωρινή μείωση της χωρητικότητας του "Ολντ Τράφορντ" και την απώλεια εσόδων από τις ημέρες των αγώνων, τα οποία με 159 εκατ. ευρώ την περασμένη σεζόν (περίπου το 21% των συνολικών εσόδων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), ήταν τα υψηλότερα στην Premier League.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ