ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Μάρκους Ράσφορντ τιμήθηκε από τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ

Ο Μάρκους Ράσφορντ με τον τίτλο του MBE
Ο Μάρκους Ράσφορντ με τον τίτλο του MBE © 2021 PA POOL / ANDREW MATTHEWS / AP IMAGES

Ο Μάρκους Ράσφορντ τιμήθηκε από τον πρίγκηπα Ουίλιαμ με τον τίτλο MBE, δηλαδή τον τίτλο της πέμπτης βαθμίδας ιπποσύνης της Βρετανικής Αυτοκρατορίας, για τη δράση του για τα δωρεάν γεύματα στα σχολεία.

Ο Μάρκους Ράσφορντ τιμήθηκε από τον πρίγκηπα Ουίλιαμ για τη δράση του κατά των ευάλωτων παιδιών που αντιμετώπιζαν προβλήματα σίτησης κατά την περίοδο της πανδημίας.

Ο δούκας του Κέμπριτζ (αυτός είναι ο τίτλος του Πρίγκηπα Ουΐλιαμ), βράβευσε τον Άγγλο επιθετικό της Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος έδωσε τεράστιο αγώνα για να μην περικοπούν από τη βρετανική κυβέρνηση τα δωρεάν γεύματα στα σχολεία, κάτι που αρχικά πήρε απόφαση ο Μπόρις Τζόνσον, αλλά με τον αγώνα που έδωσε ο Ράσφορντ, ανετράπη η συγκεκριμένη απόφαση.

Ο Ράσφορντ συνοδεύτηκε από τη μητέρα του, Μέλανι, η οποία ίδρυσε μια τράπεζα τροφίμων για αναξιοπαθούντες. Μάλιστα αυτή είναι και η πρώτη απονομή που γίνεται διά ζώσης μετά την πανδημία. Ο Ράσφορντ τιμήθηκε με την ιδιότητα του Μέλους του πιο Εξαιρέτου Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας, δηλαδή την πέμπτη κατηγορία ιπποσύνης.

Με αυτό το αξίωμα δεν θα πάρει τον τίτλο "Σερ", καθώς αυτός ο τίτλος απονεμείται στις δύο πρώτες βαθμίδες. Ο Φέργκιουσον έχει πάρει τον τίτλο της δεύτερης βαθμίδας, δηλαδή του Ιππότη Διοικητή του πιο εξαιρέτου τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ