ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ράσφορντ: "Συζήτησα με τον Μπόρις Τζόνσον για τα δωρεάν σχολικά γεύματα"

Ο Μάρκους Ράσφορντ στον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Έβερτον στο Goodison Park για την Premier League.
Ο Μάρκους Ράσφορντ στον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Έβερτον PAUL ELLIS/POOL VIA AP

Ο πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, μίλησε τηλεφωνικά με τον Μάρκους Ράσφορντ και τον ενημέρωσε για τα επιπλέον μέτρα που αφορούν τα δωρεάν σχολικά γεύματα.

Ο Μάρκους Ράσφορντ συνεχίζει τον αγώνα του για την καταπολέμηση της παιδικής φτώχειας και για την συνέχιση των προγραμμάτων δωρεάν σχολικών γευμάτων, ιδιαίτερα στις διακοπές των Χριστουγέννων εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.

Η απήχηση του αστέρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι τεράστια και οι επιτυχίες που σημειώνει σε αυτόν τον τομέα είναι σημαντικές. Μάλιστα, μετά το παιχνίδι με την Έβερτον, ο ίδιος ο Μπόρις Τζόνσον τηλεφώνησε στον Ράσφορντ για να τον ενημερώσει ότι διαθέτει έξτρα 170.000.000 λίρες γι' αυτό το μέτρο.

Ο Ράσφορντ με ανάρτησή του στο Twitter ενημέρωσε για την επικοινωνία που είχε με τον πρωθυπουργό, όπως και για τα θετικά βήματα που πραγματοποιούνται.

"Μετά το παιχνίδι, είχα μία καλή συζήτηση με τον πρωθυπουργό για να καταλάβω το προτεινόμενο πλάνο και χαίρομαι για τα βήματα που γίνονται για την καταπολέμηση της παιδικής φτώχειας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Πρέπει να γίνουν πολλά περισσότερα και η ανησυχία μου είναι για περίπου 1,7 εκατομμύρια παιδιά που θα χάσουν τα γεύματα στα σχολεία τις διακοπές γιατί το εισόδημα των οικογενειών τους δεν είναι τόσο χαμηλά. Η Κυβέρνηση έδειξε θετική στάση και πρέπει να αναγνωριστεί αυτό" ανέφερε στην ανάρτησή του ο Ράσφορντ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ