ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο 17χρονος Γκαρνάτσο έκανε ντεμπούτο και οι γονείς του συγκινήθηκαν

Ο πατέρας του Αλεχάντρο Γκαρνάτσο, συγκινημένος, για το ντεμπούτο του γιου του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο πατέρας του Αλεχάντρο Γκαρνάτσο, συγκινημένος, για το ντεμπούτο του γιου του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ PRINT SCREEN GLOMEX

Ο 17χρονος χαφ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Αλεχάντρο Γκαρνάτσο, πραγματοποίησε την Πέμπτη (28/4) στο ματς με την Τσέλσι το ντεμπούτο του, με τους γονείς του να συγκινούνται και να δακρύζουν.

Ο Ελάνγκα παραχώρησε τη θέση του στο 90+1' της αναμέτρησης ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Τσέλσι (1-1) στο Ολντ Τράφορντ στον Αλεχάντρο Γκαρνάτσο, με τον 17χρονο να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα των κόκκινων διαβόλων.

Ο νεαρός Ισπανός, ο οποίος προπονείται τον τελευταίο μήνα με την πρώτη ομάδα της Γιουνάιτεντ, είναι ένας από τους πιο πολλά υποσχόμενους παίκτες, όπως πρόσφατα είχε δηλώσει και ο Ραλφ Ράνγκνικ στο κανάλι της ομάδας.

"Είναι μόλις 17, αλλά αν παραμείνει προσγειωμένος, όχι μόνο θα κάθεται στον πάγκο, αλλά θα παίζει για αυτόν τον σύλλογο", ανέφερε σχετικά ο Γερμανός.

Μάλιστα, τη στιγμή που ο Γκαρνάρτσο μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, οι γονείς του δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους από τη συγκίνηση και την περηφάνεια για τον γιο τους.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ