PREMIER LEAGUE

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τσέλσι 1-1: Το γκολ του Ρονάλντο δεν ήταν αρκετό για το Champions League

Η απογοήτευση του Κριστιάνο Ρονάλντο μετά το γκολ του Αλόνσο στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τσέλσι
Η απογοήτευση του Κριστιάνο Ρονάλντο μετά το γκολ του Αλόνσο στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τσέλσι DAVE THOMPSON / AP IMAGES

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση στο Ολντ Τράφορντ, με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1 και τους κόκκινους διαβόλους να βλέπουν το Champions League να απομακρύνεται.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρέθηκε αρχικά πίσω στο σκορ στο Ολντ Τράφορντ απέναντι στην Τσέλσι, όμως ο Κριστιάνο Ρονάλντο τής χάρισε τον πόντο, ισοφαρίζοντας το γκολ του Αλόνσο, με το παιχνίδι να μένει στο 1-1 στο πλαίσιο της 37ης αγωνιστικής της Premier League.

Οι γηπεδούχοι βλέπουν το Champions League να απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο ενώ και η διαφορά από την 7η Γουέστ Χαμ είναι μόλις τρεις βαθμοί.

Οι κόκκινοι διάβολοι δυσκολεύτηκαν να κυκλοφορήσουν την μπάλα, με την Τσέλσι να έχει τον έλεγχο και την κατοχή σε όλο το πρώτο μέρος. Μεγάλος πρωταγωνιστής στα πρώτα 45 λεπτά ήταν ο Ντε Χέα, ο οποίος επενέβη σωτήρια όπου χρειάστηκε και κράτησε το μηδέν στην εστία του.

Οι Λονδρέζοι ολοκλήρωσαν το πρώτο ημίχρονο με 11 τελικές, εκ των οποίων οι πέντε ήταν εντός της εστίας, έναντι τριών συνολικά των γηπεδούχων, από τις οποίες μόλις η μία βρήκε στόχο.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο ματς στο 5ο λεπτό του αγώνα, με τον Τζέιμς να βρίσκει χώρο από αριστερά έξω από την περιοχή, να δοκιμάζει το σουτ με το δεξί, με τον Ντε Χέα να διώχνει με γροθιές.

Ο Ισπανός κίπερ σταμάτησε επίσης, και τους Καντέ και Χάβερτς στο 19' και 27' αντίστοιχα, ενώ σπουδαία ήταν και η επέμβασή του στο 28'. Ο Χάβερτς μετά την κάθετη του Καντέ βγήκε σε τετ α τετ με τον Ντε Χέα, ο οποίος απέκρουσε με το πόδι, κρατώντας το 0-0.

Το γκολ για την ομάδα του Τόμας Τούχελ άργησε να έρθει. Οι Λονδρέζοι άνοιξαν το σκορ στο 60', έπειτα από σέντρα του Τζέιμς, με τον Αλόνσο να κάνει το σουτ εντός της περιοχής και να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του.

Η απάντηση της Γιουνάιτεντ ήταν άμεση, με το γκολ του Αλόνσο να την αφυπνίζει. Μόλις δύο λεπτά μετά από λάθος του Καντέ, έκλεψαν την μπάλα οι γηπεδούχοι, με τον Μάτιτς να κάνει την ασίστ και τον Ρονάλντο να ολοκληρώνει τη φάση, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο 80' η Τσέλσι έφτασε μία ανάσα από το 1-2, με Καντέ, ο οποίος έκανε ό,τι ήθελε στο γήπεδο, να μοιράζει στον Τζέιμς, η προσπάθεια του οποίου σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Ντε Χέα.

Το γκολ του Ρονάλντο ωστόσο, δεν ήταν αρκετό για τη Γιουνάιτεντ, η οποία συνεχίζει για τρίτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη και βλέπει την έξοδο στο Champions League να απομακρύνεται όλο και περισσότερο.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Λίντελοφ, Βαράν, Ντιαλότ, Τέλες, Ράσφορντ (79' Μάτα), Φερνάντες, Μάτιτς (79' Τζόουνς), Ελάνγκα (90+1' Γκαρνάτσο), ΜάκΤομινεϊ και Ρονάλντο.

ΤΣΕΛΣΙ: Μεντί, Ρίντιγκερ, Σίλβα, Τζέιμς, Αλόνσο, Ζορζίνιο, Καντέ (82' Λόφτους Τσικ), Αθπιλικουέτα, Βέρνερ (70' Πούλισιτς), Μάουντ και Χάβερτς (71' Λουκάκου).

Η βαθμολογία της Premier League

Το πρόγραμμα της 35ης αγωνιστικής

TAGS PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ