ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Μίλαει με Ντόρτμουντ για ανταλλαγή Σάντσο - Μάλεν

Ο Τζέιντον Σάντσο με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στην Σεβίλλη | 13 Απριλίου 2023
Ο Τζέιντον Σάντσο με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στην Σεβίλλη | 13 Απριλίου 2023 @203 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να απαλλαγεί από τον Τζέιντον Σάντσο και είναι έτοιμη να διαπραγματεύτει με την Ντόρτμουντ το ενδεχόμενο παραχώρησής του στους Βεστφαλούς με αντάλλαγμα τον Ντόνιελ Μάλεν.

Ο Τζέιντον Σάντσο επέστρεψε με όνειρα και προσδοκίες στην Αγγλία μετά από την εξαιρετική παρουσία που είχε στα γήπεδα της Γερμανίας με τη φανέλα της Ντόρτμουντ όμως δεν κόλλησε ποτέ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δη με τον Έρικ τεν Χαχ, με αποτέλεσμα να βρίσκεται εδώ και λίγους μήνες στο "ψυγείο" και να αποτελεί ουσιαστικά ξένο σώμα από τον σύλλογο.

Ωστόσο δεν αποκλείεται να έχει βρεθεί μία σανίδα σωτηρίας τόσο για τον ίδιο που προσπαθεί να βρει ομάδα για να αγωνιστεί όσο και για τους κόκκινους διαβόλους που επιθυμούν να... απαλλαγούν από την παρουσία του. Η σανίδα αυτή ακουέι στο όνομα... Ντόρτμουντ, με την πρώην ομάδα του να καλοβλέπει το ενδεχόμενο επαναφοράς του στο ρόστερ της και τις δύο ομάδες να είναι πλέον κοντά σε συμφωνία.

Τι περιλαμβάνει αυτή; Σύμφωνα με ρεπορτάζ του έγκυρου δημοσιογράφου της "Bild", Κρίστιαν Φαλκ, αναμένεται εντός της ημέρας να υπάρχει ραντεβού μεταξύ εκπροσώπων των δύο συλλόγων, με τους Βεστφαλούς να έχουν προτείνει στην Γιουνάιτεντ είτε να δώσει 30 εκατομμύρια ευρώ για την αγορά του Ντόνιελ Μάλεν ή να ανάψει το πράσινο φως για την ανταλλαγή του Σάντσο με τον Μάλεν.

Υπενθυμίζεται πως στα τέσσερα χρόνια παρουσίας του στο "Σίγκναλ-Ιντούνα Παρκ" (2017-2021) ο Σάντσο μέτρησε 50 γκολ και 64 ασίστ σε 137 συμμετοχές του σε όλες τις διοργανώσεις (κατάκτησε Κύπελλο Γερμανίας και Super Cup), με τον Μάλεν να παίρνει τη θέση του στο κιτρινόμαυρο ρόστερ το καλοκαίρι του 2021 έχοντας να επιδείξει μέχρι στιγμής 24 γκολ σε 92 ματς.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ PREMIER LEAGUE BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ