ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ

Σάντσο και Ριτσάρλισον στο στόχαστρο ομάδων της Σαουδικής Αραβίας

Ο Τζέιντον Σάντσο
Ο Τζέιντον Σάντσο @ 2022 DAVE THOMPSON / AP IMAGES

Την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν τον παραγκωνισμό του Τζέιντον Σάντσο και τον λιγοστό χρόνο συμμετοχής του Ριτσάρλισον στην Τότεναμ θα επιδιώξουν σύλλογοι της Σαουδικής Αραβίας στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου.

Τις χειρότερες ημέρες του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βιώνει τους τελευταίους δύο μήνες ο Τζέιντον Σάντσο, με τον Άγγλο διεθνή να είναι εκτός πλάνων του Έρικ Τεν Χαχ μετά την απόφασή του να μη λογοδοτήσει στον προπονητή του για το ποστάρισμά του, μέσω του οποίου τον κατέκρινε για τη μη χρησιμοποίησή του.

Στην ίδια κατάσταση βρίσκεται και ο Ριτσάρλισον της Τότεναμ, με τον Βραζιλιάνο εξτρέμ να βλέπει τη θέση του στο ροτέισον των Πετεινών να χάνεται από τον Μπρένταν Τζόνσον, ενώ πρόσφατα υπεβλήθη σε επέμβαση στο γόνατο, η οποία θα τον αφήσει για αρκετό χρονικό διάστημα εκτός αγωνιστικών χώρων.

Τις ευκαιρίες αυτές θέλουν να εκμεταλλευτούν σύλλογοι από τη Σαουδική Αραβία, με την Αλ Ετιφάκ του Στίβεν Τζέραρντ και την Αλ Ιτιχάντ των Μπενζεμά, Καντέ και Φαμπιάνο, να βολιδοσκοπούν τις προθέσεις των δυο ποδοσφαιριστών, σύμφωνα με το "The Telegraph".

Θυμίζουμε, ότι στα τέλη του καλοκαιριού ο Σάντσο είχε απορρίψει το ενδεχόμενο να μετακομίσει στη χώρα της Μέσης Ανατολής, ενώ η Τότεναμ από τη μεριά της είχε αρνηθεί πρόταση τη μετακόμιση του Ριτσάρλισον σε ομάδα που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.

TAGS ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΤΟΤΕΝΑΜ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ