ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Μένει ως το καλοκαίρι ο Έρικσεν παρά το πρέσινγκ της Γαλατάσαραϊ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Μένει ως το καλοκαίρι ο Έρικσεν παρά το πρέσινγκ της Γαλατάσαραϊ
@2022 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Η προσπάθεια της Γαλατάσαραϊ να κλείσει τον Κρίστιαν Έρικσεν πριν το κλείσιμο της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου στην Τουρκία έπεσε στο κενό, με τον Δανό μέσο να παραμένει τουλάχιστον ως το καλοκαίρι στο δυναμικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το μεταγραφικό παράθυρο στην Τουρκία κλείνει την ερχόμενη Παρασκευή (09/02) και το γεγονός αυτό ώθησε την Γαλατάσαραϊ να κάνει ένα όμορφο δώρο στο φινάλε στους οπαδούς της με τον Κρίστιαν Έρικσεν, ωστόσο η επιθυμία της "Τσιμ Μπομ" δεν θα πάρει σάρκα και οστά.

Και αυτό γιατί παρά την προσπάθειά της να αποκτήσει τον Δανό διεθνή μέσο με τη μορφή δανεισμού ως το τέλος της σεζόν και με οψιόν αγοράς για τη νέα σεζόν, δεν μπόρεσε να έρθει σε συμφωνία με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έτσι ο παίκτης θα είναι κάτοικος "Ολντ Τράφορντ" τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.

Αυτό αναφέρει σε δημοσίευμά του το "Sky Sports", με το αγγλικό μέσο να τονίζει πως το καλοκαίρι το θέμα της παραμονής του Έρικσεν θα επανασυζητηθεί, με τον παίκτη να έχει μεν συμβόλαιο μέχρι το 2025 αλλά να έχει πλέον μικρό χρόνο συμμετοχής τη φετινή σεζόν.

Σημειώνεται πως η φετινή σεζόν βρίσκει τον 31χρονο μέσο να έχει αγωνιστεί σε 15 ματς Premier League, με απολογισμό 1 γκολ και 1 ασίστ, ενώ πέρυσι "έγραψε" 28 συμμετοχές στην κορυφαία κατηγορία της Γαλλίας έχοντας 1 γκολ και 8 ασίστ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ