ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η Γουέστ Χαμ θέλει τον Μαγκουάιρ αφού έχασε τον Ντέκλαν Ράις

Ο Χάρι Μαγκουάιρ στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μπράιτον
Ο Χάρι Μαγκουάιρ στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μπράιτον © 2022 DAVE THOMPSON / AP IMAGES

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Γουέστ Χαμ είναι έτοιμη να κάνει κίνηση στον αμυντικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ, μετά την αποχώρηση του Ντέκλαν Ράις.

Η αποχώρηση του Ντέκλαν Ράις, που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Άρσεναλ, ήταν μεγάλη απώλεια για τη Γουέστ Χαμ, η οποία θέλει να καλύψει πολύ άμεσα το κενό που άφησε ο αρχηγός της στην άμυνα.

Δημοσίευμα της Daily Mail αναφέρει ότι τα "σφυριά" εξετάζουν την περίπτωση του Χάρι Μαγκουάιρ, ο οποίος όμως θα πρέπει να δεχθεί σημαντικές μειώσεις στις απολαβές του, προκειμένου να μπορέσει να χωρέσει στο μισθολόγιο του συλλόγου.

Ο πρώην αρχηγός των κόκκινων διαβόλων φαίνεται πως δεν υπολογίζεται, καθώς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην προσπάθειά της να συμφωνήσει με τη Γουέστ Χαμ για τον Ράις, τον πρόσφερε μαζί με τον Σκοτ Μακτόμινεϊ.

Ο Μαγκουάιρ έφτασε στο Μάντσεστερ από τη Λέστερ το 2019, με τους κόκκινους διαβόλους 87 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσουν. Με τη φανέλα του συλλόγου έχει σημειώσει 175 συμμετοχές, με επτά γκολ και πέντε ασίστ.

TAGS ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ