ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Φίλαθλοι διαμαρτυρήθηκαν κατά των Γκλέιζερ και του Εντ Γούντγουροντ έξω από το Ολντ Τράφορντ

Οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διαμαρτύρονται έξω από το Ολντ Τράφορντ
Οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διαμαρτύρονται έξω από το Ολντ Τράφορντ PRINT SCREEN / TWITTER_ SPORF

Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συγκεντρώθηκαν έξω από το Ολντ Τράφορντ, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν κατά της διοίκησης των "κόκκινων διαβόλων" για τα όσα συνέβησαν με τη European Super League.

Έντονος αναβρασμός επικρατεί στις τάξεις των φίλων και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς μια μερίδα εξ αυτών μαζεύτηκε έξω από το Ολντ Τράφορντ, φωνάζοντας συνθήματα κατά των ιδιοκτητών της ομάδας, αδελφών Γκλέιζερ, αλλά και του Εντ Γουντγουόρντ, ο οποίος θα αποτελέσει παρελθόν από το διοικητικό του πόστο στο τέλος της σεζόν.

Πολλοί οπαδοί της πλειονότητας των 12 ομάδων έχουν διαμαρτυρηθεί στους ιδιοκτήτες για τη δημιουργία αυτής της λίγκας, με τελευταίους αυτούς της Άρσεναλ.

Οι λόγοι είναι προφανής. Το φιάσκο της European Super League και οι απαντήσεις που δεν δόθηκαν για τη συμμετοχή της ομάδας στη λίγκα, αλλά και της αποχώρησης του Εντ. Μάλιστα οι φίλοι της ομάδας του Μάντσεστερ, σκαρφάλωσαν στο άγαλμα της περίφημης "τριανδρίας" (Μπόμπι Τσάρλτον, Τζορτζ Μπεστ, Ντένις Λόου) έξω από το γήπεδο.

Εδώ το σχετικό tweet:

Και τα συνθήματα κατά των Γκλέιζερ:

Photo Credits: Print Screen / Twitter_Sporf

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE EUROPEAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ