ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Φαν ντερ Σάαρ για αντικαταστάτης του Γούντγουορντ

Retired Manchester United goalkeeper Edwin van der Sar speaks during a press conference of  the Barclays Premier League trophy tour around Asia, in Kuala Lumpur, Malaysia, Tuesday, July 5, 2011. (AP Photo/Lai Seng Sin)
Retired Manchester United goalkeeper Edwin van der Sar speaks during a press conference of the Barclays Premier League trophy tour around Asia, in Kuala Lumpur, Malaysia, Tuesday, July 5, 2011. (AP Photo/Lai Seng Sin) ASSOCIATED PRESS

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ψάχνει για τον διάδοχο του Εντ Γούντγουορντ. Η διοίκηση της αγγλικής ομάδας εξετάζει την περίπτωση του Έντγουιν Φαν Ντερ Σάαρ.

Ο Εντ Γούντγουορντ δεν θα συνεχίσει στη θέση του εκτελεστικού διευθυντή και αντιπροέδρου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά το φιάσκο με τη European Super League και οι κόκκινοι διάβολοι αναζητούν τον διάδοχό του.

Ο ίδιος υπέβαλε την παραίτησή του, κάτι άλλωστε που ζήτησε και η Premier League απ' όλες τις ομάδες που συμμετείχαν σε αυτήν την κίνηση και το όνομα του Έντγουιν Φαν ντερ Σάαρ ακούγεται πολύ έντονα.

Ο παλαίμαχος Ολλανδός τερματοφύλακας, ο οποίος έπαιξε από το 2005 ως το 2011 στη Γιουνάιτεντ (με τη φανέλα της αποσύρθηκε από τη δράση), είναι τα τελευταία τέσσερα χρόνια τεχνικός διευθυντής στον Αγιαξ και οι Άγγλοι τον έχουν πολύ ψηλά στη λίστα τους για να αναλάβει.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΙΑΞ EUROPEAN SUPER LEAGUE PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ