ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Απέρριψε πρόταση της Γουέστ Χαμ για τον Μαγκουάιρ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Απέρριψε πρόταση της Γουέστ Χαμ για τον Μαγκουάιρ
@2023 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Η Γουέστ Χαμ έκανε πρόταση που αγγίζει τα 24 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του Χάρι Μαγκουάιρ, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να απαντάει ωστόσο αρνητικά στους Λονδρέζους.

Ο Χάρι Μαγκουάιρ έχασε πέρυσι τη θέση του στη βασική ενδεκάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (16 συμμετοχές στην Premier League) αποτελώντας την τέταρτη κατά σειρά λύση στο κέντρο της άμυνας (πίσω από Μαρτίνες, Βαράν και Λίντελεφ) ενώ φέτος δέχτηκε ακόμη ένα ισχυρό "χτύπημα", με τον Έρικ τεν Χαχ να του αφαιρεί το περιβραχιόνιο του αρχηγού και να το δίνει στον Μπρούνο Φερνάντες.

Όλο αυτό το σκηνικό έχει δημιουργήσει μία βαριά ατμόσφαιρα πάνω από το "Ολντ Τράφορντ" για τον Άγγλο διεθνή στόπερ και η Γουέστ Χαμ δεν έχασε την ευκαιρία, με τον Ντέιβιντ Μόγιες να τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση και να πείθει τη διοίκηση των Λονδρέζων να καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του.

Όπως και έγινε, με την αγγλική ιστοσελίδα "Athletic" να αποκαλύπτει πως η κάτοχος του Conference League κατέθεσε πρόταση στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ύψους 23.350.000 ευρώ για την αγορά του με κανονική μεταγραφή, με τους κόκκινους διαβόλους να δίνουν ωστόσο αρνητική απάντηση.

Το ίδιο μέσο υποστηρίζει πως η Γουέστ Χαμ δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα επανέλθει με νέα βελτιωμένη πρόταση, με το υψηλό κασέ του Μαγκουάιρ αλλά και την επιθυμία του να παλέψει για να κερδίσει μία θέση στην Γιουνάιτεντ να αποτελούν τροχοπέδη στην προσπάθεια των σφυριών να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ