ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ πιστεύει πως η αφαίρεση του περιβραχιονίου του αρχηγού θα ωφελήσει τον Μαγκουάιρ

Ο Έρικ Τεν Χαχ στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τσέλσι
Ο Έρικ Τεν Χαχ στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τσέλσι 2023 AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Η είδηση της παραλαβής του περιβραχιονίου του αρχηγού από τον Μπρούνο Φερνάντες αντί του Χάρι Μαγκουάιρ συζητήθηκε έντονα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Έρικ τεν Χαχ να πιστεύει όμως πως αυτή η αλλαγή θα ωφελήσει τον Άγγλό στόπερ.

Ο Χάρι Μαγκουάιρ δέχτηκε ένα ισχυρό πλήγμα όσον αφορά στο status του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς είδε τον Έρικ τεν Χαχ να του αφαιρεί το περιβραχιόνιο του αρχηγού και να επιλέγει αντ'αυτού τον Μπρούνο Φερνάντες, με αρκετά αγγλικά ΜΜΕ να φέρνουν ξανά στο προσκήνιο το ενδιαφέρον αρκετών αγγλικών ομάδων για την απόκτησή του.

Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να απασχολεί τους κόκκινους διαβόλους, με τον Ολλανδό προπονητή να ερωτάται για την απόφαση που πήρε και όχι μόνο να χαρακτηρίζει σημαντικό για την ομάδα του τον Άγγλο στόπερ αλλά να εκτιμάει πως τώρα θα είναι περισσότερο απελευθερωμένος για να βοηθήσει την ομάδα του στο χορτάρι.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Όλοι μπορούν να καταλάβουν πως ένας παίκτης απογοητεύεται όταν χάνει την αρχηγία όμως αυτό μπορεί να δουλέψει τόσο για την ομάδα όσο και για τον Χάρι. Είναι σημαντικός παίκτης.

Χρειαζόμαστε μίνιμουμ τέσσερις στόπερ. Είδατε ότι δώσαμε πάρα πολλά παιχνίδια πέρυσι και είμαστε χαρούμενοι που έχουμε τον Χάρι στο ρόστερ", τόνισε ο Τεν Χαχ, και πρόσθεσε με νόημα:

"Έχουμε ανάγκη περισσότερους από 11 ποδοσφαιριστές. Χρειαζόμαστε αυτόν τον ανταγωνισμό (σ.σ. Βαράν, Μαρτίνες και Λίντελεφ οι άλλοι διαθέσιμοι καθαρόαιμοι στόπερ) για να παλέψει για τη θέση του στην ομάδα.

Έχει δυνατότητες και είναι στο χέρι του να κερδίσει θέση στην ενδεκάδα. Τώρα μπορούμε να επικεντρωθούμε περισσότερο στο ρόλο του.

Ένας στόπερ πρέπει να επικοινωνεί και να οργανώνει. Είναι μία μεγάλη περιοχή που πρέπει να ενεργείς ως αμυντικός και να προλαβαίνεις καταστάσεις".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ