ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανεβαίνει ο αριθμός των παικτών που θέλουν να φύγουν, έφτασαν τους 17

Οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην αναμέτρηση με τη Νόριτς
Οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην αναμέτρηση με τη Νόριτς © 2021 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Συνολικά 17 ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να φύγουν από τον αγγλικό σύλλογο, με την κρίση στα αποδυτήρια των "κόκκινων διαβόλων" να εντείνεται και τον αριθμό των δυσαρεστημένων παικτών συνεχώς να αυξάνεται.

Ένα δύσκολο έργο έχει κληθεί να βγάλει εις πέρας ο Ραλφ Ράνγκνικ, ο οποίος εκτός από τα αγωνιστικά προβλήματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τα οποία καλείται να διαχειριστεί, επιπρόσθετα καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να αποκαταστήσει την αρμονία και τη γαλήνη στα αποδυτήρια των "κόκκινων διαβόλων".

Μετά το νέο άσχημο αποτέλεσμα απέναντι στη Γουλβς (0-1) και την απογοητευτική εικόνα της ομάδας που συνολικά είχε συνολικά εννέα τελικές, εκ των οποίων μόλις οι δύο κατέληξαν στην εστία του Ζοζέ Σα, η δυσαρέσκεια στις τάξεις του αγγλικού συλλόγου ανέβηκε κατακόρυφα.

Μάλιστα, όπως είχε αναφέρει η Daily Mirror, 11 παίκτες επιθυμούν να αποχωρήσουν, καθώς είναι απογοητευμένοι με την κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο. Μόλις δύο ημέρες μετά (6/1) την ήττα από τους "λύκους" ο αριθμός αυτός έχει αυξηθεί κατά έξι ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail, οι ποδοσφαιριστές της Γιουνάιτεντ που θέλουν να φύγουν τον Γενάρη ή τουλάχιστον στο τέλος της σεζόν έφτασαν συνολικά τους 17. Αρκετοί από τους αυτούς έχουν συμβόλαιο με ειδικούς όρους και ως εκ τούτου δεν θα τους επιτραπεί να αποχωρήσουν από το Ολντ Τράφορντ. Παρόλα αυτά, το επόμενο διάστημα αναμένονται αποχωρήσεις.

Μάλιστα, ο Ράνγκνικ έχει πραγματοποιήσει συναντήσεις με τους παίκτες του και κάνει ό,τι μπορεί για να ενώσει ξανά την ομάδα, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να αλλάξει τη γνώμη των παικτών που έχουν τάσεις φυγής.

Το ρεπορτάζ αναφέρει και τα ονόματα των 13 ποδοσφαιριστών που είναι στη λίστα, ενώ τα υπόλοιπα τέσσερα δεν έχουν γίνει γνωστά: Συγκεκριμένα πρόκειται για τους: Άντονι Μαρσιάλ, Πολ Πογκμπά, Τζέσε Λίνγκαρντ, Έντισον Καβάνι, Χουάν Μάτα, Ντόνι φαν ντε Μπεκ, Ντιν Χέντερσον, Ερίκ Μπεγί, Φιλ Τζόουνς, Νεμάνια Μάτιτς, Φρεντ, Ντιόγκο Νταλότ και Άξελ Τουανζέμπε.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ