NATIONS LEAGUE

Μάνταλος: "Στο καταλληλότερο σημείο το πέναλτι"

Πέτρος Μάνταλος και Τάσος Μπακασέτας πανηγυρίζουν τη νίκη της Ελλάδας επί της Μολδαβίας

Ο Πέτρος Μάνταλος στάθηκε στο πέναλτι με το οποίο άνοιξε το σκορ η Ελλάδα για τη νίκη (2-0) κόντρα στη Μολδαβία και έθεσε ως πρωταρχικό και μόνο στόχο της κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Η Εθνική νίκησε 2-0 τη Μολδαβία στο ΟΑΚΑ και έφτασε τους επτά βαθμούς στον όμιλό της στη League C του Nations League. Ο Πέτρος Μάνταλος, ο οποίος διαμόρφωσε και το τελικό αποτέλεσμα στάθηκε στο πέναλτι με το οποίο άνοιξε το σκορ το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και έθεσε ως πρωταρχικό και μόνο στόχο της κατάκτηση της πρώτης θέσης.

"Δεν έχει να κάνει με την απόδοση κάθε παίκτη ή την δική μου αλλά με την συνολική απόδοση σε ένα θεωρητικά εύκολο παιχνίδι. Είχαμε πει να μπούμε συγκεντρωμένοι να τελειώσουμε νωρίς το παιχνίδι. Να το κάνουμε πιο εύκολο.

Δεν έγινε αυτό αλλά τελικά ήρθε το γκολ στο καταλληλότερο σημείο, στο 45ο με το πέναλτι και την κόκκινη. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο εύκολο για εμάς, πετύχαμε το γκολ που μας έδωσε την νίκη.

Την ήττα στο φιλικό είπαμε πως πρέπει να ξεχάσουμε, μας πείραξε αρκετά. Είχαμε την πρωτιά και θέλαμε να παραμείνουμε και αυτό κάναμε".

ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ: "ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΑ"

O Οδυσσέας Βλαχοδήμος στάθηκε στο έξυπνο παιχνίδι που έκανε η Εθνική Ελλάδας και τόνισε ότι το τρίποντο είναι πιο σημαντικό από το πέναλτι που απέκρουσε.

"Αυτός ήταν ο στόχος μας, να κερδίσουμε. Ήμασταν φαβορί άλλωστε. Ξέραμε ότι θα κλειστούν πίσω, αλλά παίξαμε έξυπνα και κερδίσαμε.

Εννοείται ότι χαίρομαι που έπιασα το πέναλτι, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι κέρδισε η ομάδα".

TAGS NATIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ